В бързо производство, мъж от Варна бе осъден за съжителство

...
В бързо производство, мъж от Варна бе осъден за съжителство
Коментари Харесай

Осъдиха мъж от Варна, забременил 16-годишно момиче

 В бързо произвеждане, мъж от Варна бе наказан за общуване с ненавършило 16-годишна възраст момиче, оповестяват от пресцентъра на съда.       

Наказание " пробация “ наложи Районен съд – Варна на 30-годишен мъж, по тази причина че заживял без брак на брачен начала с 15-годишно момиче.  Деянието е наказуемо по член 191, ал.1 от Наказателен кодекс.

30-годишният обвиняем призна виновността си в това, че в интервала от м. юни 2019 година до 23 юни тази година, като пълновръстен, без да е сключил брак, заживял брачен с лице от женски пол, ненавършило 16-год. възраст. Двойката заживяла взаимно в дома на родителите на подсъдимия. След като малолетната забременяла и почнала да посещава доктор във връзка идно раждане, били известени обществените служби и осъществена инспекция от чиновници на отдел " Закрила на детето “.

По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, 30-год. мъж бе наказан на 6 месеца пробация, като за този период той предстои два пъти седмично на наложителна регистрация по сегашен адрес и би трябвало да организира задължителни  периодически срещи с пробационен чиновник. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР