В Барселона са готови да се разделят с крилото Усман

...
В Барселона са готови да се разделят с крилото Усман
Коментари Харесай

В Барселона очакват оферти за Дембеле

В Барселона са подготвени да се разделят с крилото Усман Дембеле през това лято. Французинът не съумя да разкрие капацитета си на " Камп Ноу ", като бе преследван и от травми след прехвърлянето си от Борусия (Дортмунд) през 2017 година. Той и до неотдавна бе в лазарета, като не е играл от ноември 2019 година насам, когато получи тежка контузия. Затова каталунците са склонни да го продадат, в случай че получат задоволително добра оферта, написа " Диарио Спорт ".

В последните месеци се появиха разнообразни информации за интерес към Дембеле от няколко елитни клуба от Европа, само че за момента никой от тях не е отправил публична оферта.

Една от главните аргументи Дембеле да бъде изваден на тезгяха е страхотното развиване на Ансу Фати. Освен това в Барса разполагат с задоволително варианти в офанзива и раздялата с 23-годишното крило няма да е толкоз огромен проблем.

Най-сериозен интерес към Дембеле има от Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен). Французинът е спряган и за Манчестър Юнайтед и Ювентус.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР