В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че

...
В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че
Коментари Харесай

Борисов: В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя


В Барселона демонстрират къщата на Сашо Чаушев и споделят, че е моя. Това сподели министър-председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „ Тази заран “ по бТВ.

Борисов разяснява и апела на лидера на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева към основния прокурор Сотир Цацаров за следствие на къщи в Барселона, която, съгласно нея, има съгласуваност с премиера.

„ Веднъж Сашо Чаушев им отговори. Веднъж отговарях на тази тематика. В Банкя демонстрират една къща, която мисля, че е на Емо Кюлев и пишат, че е моя. В Барселона демонстрират къщата на Сашо Чаушев и споделят, че е моя. Тя си има нотариален акт, има си всичко. Това го вършат години наред. Аз нищо не мога да направя, не мога да му кажа продай си къщата, това си е негова работа “, съобщи той.

„ Аз съм бил предприемач преди да стана основен секретар в „ Ипон “. Тя си е компания, която съм основал аз и си останаха хората, които работеха тогава с мен, да си изкарват прехраната “, посочи министър председателят Борисов.

„ Избират познати хора от преди 20 години и живеят Банкя, питат ме познаваш ли ги, споделям, че ги познавам и стартират да съчиняват. Нека да го вършат, това минимум ме интересува в техните глави какво е “, добави Борисов.

По думите му компанията, която е основал преди години, е била вследствие на почтен труд.

Премиерът отхвърли изказванието, че има парцели в Барселона. „ Аз имам къща в Банкя. Там съм живял, там пребивавам и там ще умра. Барселонската къща, която демонстрират, е на Сашо Чаушев. Поканете го и вижте, “ сподели той, като добави, че инспекция и прокуратурата е направила по този въпрос.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР