В Барселона останаха очаровани от изпълненията на Френки Де Йонг

...
В Барселона останаха очаровани от изпълненията на Френки Де Йонг
Коментари Харесай

Двете страни на Де Йонг

В Барселона останаха очаровани от осъществяванията на Френки Де Йонг в предсезонната подготовка. Изглеждаше по този начин, като че ли Жосеп Мария Бартомеу е направил огромен трансферен удар, само че това, което последва, бе появяването на другата страна на холандеца.

| Frenkie de Jong highlights vs Germany, 06/09/2019.

Another Frenkie masterclass with Netherlands. He scored his first goal with the team and many more to come! A midfielder that every team wishes to have, if only our coach knew how to use him properly. pic.twitter.com/NhVMtT8B3t
— Frenkie Chief (@FrenkieStats) September 6, 2019 След страхотната предсезонна подготовка, почитателите останаха загрижени, че някогашната звезда на Аякс не впечатли с нищо в първите два мача от Ла Лига. Той бе назебележим в мачовете против Атлетик Билбао и Осасуна, до момента в който не се открои против Бетис. Никой не се съмнява в качествата му и в това, че ще стане главен състезател за каталунците, само че към момента не е намерил своя темп.

За него обаче към момента е по-удобно в холандската сграда на Роналд Куман, в сравнение с с Ернесто Валверде в Каталуния.

Хората се чудят, за какво има разлика в представянето му с екипа на Барса и с този на Холандия, а отговорът е, че той играе на разнообразни позиции. Съществува и " дребният " проблем, че холандецът би трябвало да се приспособява към живота в Барселона. Мнозина в родината му считат, че Валверде би трябвало да стартира да го употребява, като маестрото, който да управлява полузащитата на каталунците.

Легендата на холандския футбол и някогашен футболист на " блаугранас " Франк Де Бур е на мнение, че играчът е " натиснат " от някогашния треньор на Атлетик и той не знае напълно тъкмо какво да прави. " Не знам какво желае да направи Валверде с него ", признава Де Бур.

Филип Венков
Примера дивисион 4 кръг, събота 14 септември  Барселона 22:00предстои  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР