В Барселона изглежда са се примирили, че няма да привлекат

...
В Барселона изглежда са се примирили, че няма да привлекат
Коментари Харесай

В Барселона са се примирили, че няма да вземат Тилеманс

В Барселона наподобява са се примирили, че няма да привлекат полузащитникът на Лестър Сити - Юри Тилеманс, заради обстоятелството, че той се чака да се причисли към Арсенал. Белгийският национал има единствено шест месеца до края на контракта си с „ лисиците “ и се чака той да напусне клуба в края на сезона.

„ Marca “ твърди, че „ Емиратс “ може да бъде идната му дестинация след месеци на спекулации, свързващи халфа с трансфер при „ артилеристите “. Тилеманс се утвърди като един от най-хубавите халфове във Висшата лига, откогато се причисли към Лестър от белгийския гранд Андерлехт. В резултат на това имаше огромен интерес от страна на европейските грансдове, изключително като се има поради, че той няма да коства нито стотинка през идното лято.

Барселона търси заместител на ветерана Серхио Бускетс, откакто испанският национал евентуално ще напусне „ Камп Ноу “ през лятото. Тилеманс беше желан от треньора Шави Ернандес, само че вярата да го притегли избледнява заради интереса на Арсенал, за който се твърди, че към този момент има съглашение с 25-годишния футболист.

Тилеманс не крие желанието си да играе в Шампионската лига, а Арсенал, който е с пет точки преднина на върха във Висшата лига, наподобява като любимци за неговия автограф.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР