В българската прокуратура са работили и ще работят достойни и

...
В българската прокуратура са работили и ще работят достойни и
Коментари Харесай

Божков: Гешев е самозабравил се инструмент на хунтата

" В българската прокуратура са работили и ще работят почтени и почтени експерти.
С дейностите и бездействията си самозабравилият се " инструмент " на #хунтата Иван Стоименов Гешев се подигра с дългогодишния им труд ", разяснява хазартният необут Васил Божков в обществената мрежа фейсбук.
По думите му, която управлява.
Според Божков честните експерти, които работят в българската Прокуратура и рано или късно ще спрат да се подчиняват на диктатурата му .
В друга обществена мрежа Twitter Божков показва, че протестиращи упрекват третото държавно управление на Борисов и основния прокурор Иван Гешев в съзнателно закъснение на следствието на връзките сред подкупни държавници и олигарси.

Прочетохте ли, @IvanGeshevPG и @BoykoBorissov?@nytimes:
„ Скандиращите „ Мафия! “ и „ Оставка “ протестиращи упрекват третото държавно управление на Борисов и основния прокурор Иван Гешев в съзнателно закъснение на следствието на връзките сред подкупни държавници и олигарси. “
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) July 13, 2020
Междувременно Асоциацията на прокурорите в България излезе със мнение, в която остро и изрично възразява против опитите Прокуратурата да бъде намесена в политически битки, кавги и противодействия.
" ПРОКУРОРИТЕ НЕ СА МУТРИ! Прокурорите са тези, които дружно с останалите правоохранителни органи, стоят на пътя на мафията и мутрите и се борят за отбрана правата и ползите на всички български жители.
Прокурорите са на първо място хора, които милеят за нашата татковина България и поставят всекидневни старания за отбрана на законността и справедливостта. Осъждаме всички опити да бъде деградиран и опетнен техният труд! ", декларират те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР