В българската политика имаше много изненадващи партии. Трифонов не заяви

...
В българската политика имаше много изненадващи партии. Трифонов не заяви
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Трифонов не заяви, дали ще е ляв, десен, националист или не

”В българската политика имаше доста изненадващи партии. Трифонов не съобщи дали ще е ляв, десен, националист или не. Леко извънредно бе представянето на партията, по този начин или другояче не касае локалните избори ”, счита социологът Андрей Райчев.
Райчев разяснява и дейностите на Волен Сидеров: " Това е нормален заключителен избирателен спринт на Сидеров. Този път абсурда е необикновен – гей тематика. Гейовете са малцинство, а особената фиксация към това е хомопаника. Ако си изключително закрепен за една тематика, значи имаш вътрешен боязън ", разкри Райчев.

" В София имаме две мощни кандидатури - на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. В столицата ще се състои един доста мощен избор. Фандъкова ни съобщи, че всичко е наред, а Манолова и отвърна, че не е по този начин. Този разговор обаче е учтив. На фона на порно фотосите, те се държат добре една с друга ", разяснява социологът.

" София не е червен град, просто гласуващите не са такива. Ако не беше Фандъкова, Манолова щеше да победи ", приключи Андрей Райчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР