В българската политическа реалност се явява голяма дупка. Тази дупка

...
В българската политическа реалност се явява голяма дупка. Тази дупка
Коментари Харесай

Дамянова: Доган предлага дуо по примера на Кирил и Асен - единият ще е чаровен, а другият гениален

В българската политическа действителност се явява огромна дупка. Тази дупка я запълнихме с „ Продължаваме промяната “, в този момент тя се пързаля с шейна надолу. Отваря се голям празен ход в центъра. Българинът е центрист той не обича да се веят съветски флагове и да се друсат хорца както се прави в ляво или да се ядат торти както се прави в дясно. Българинът желае да стои в центъра и да бъде постоянен. Това желае да му предложи Доган и да осъществя Пеевски. Това съобщи пред БТВ PR специалистът Диана Дамянова. 

По-рано през днешния ден в позиция съобщи, че най-хубавото следва. Изявлението идва след новогодишното послание на почетния ръководител на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от, в което той изненадващо предложи партията да има не един, а двама съпредседатели – Пеевски и Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

" Преди два месеца споделих, че потегля да търси своето място в центъра на политическия български живот, отвън етническата част. Това се случва. Трябва да отбележим, че Пеевски и Доган споделят едно и също, че партията би трябвало да се върне при хората. Доган споделя три значими неща, че партията би трябвало да се върне, второ, че партиите са част от гражданското общество и споделя, че при новата геополитическа обстановка би трябвало да се откри път, в който да спазваш геополитическия си път, само че и да запазиш своите национални ползи и еднаквост. Доган не може да си разреши да постави напълно българин. Това не са бабите, които нижат тютюн, а публиката на е една напълно друга. Той предлага дуо по образеца на Кирил и Асен и единият ще е обаятелен, а другият ще е талантлив ", изясни Дамянова.

" Налага се една мода на триумвиратите или дулистични на ръководство. Вече един човек не може да е началник на каквото и да е. Нужна му е вътрешна съпротива надали не. Първото писмо е поръчка за това кой ръководи и кой има. Доган назова Пеевски човек с хиперактивност, комбинативност и медиаторски умения. Първите две не са позитивни като оценка. Тук към този момент декларира нуждата от това да има систематизиране на управляващите, тъй като някой, сякаш е взел в обществената публика и би трябвало да бъде укротен ", изясни проф. Росен Стоянов, учител по политически връзки в Нов български университет.

„ Това е партия, която в устава си е записала, че има почетен ръководител, само че не е записано неговото име. Това е оскърбление към партията и проява, че това е квазипартия, че каквото каже Доган това се случва. Според мен Доган по един абсурден, само че характерен за него метод сподели едни истини с полууста: „ се е трансформирала в корпорация, платена партия “. се въплъщава с тази част на корпорацията с за това ще му сложим един различен човек, който е характерен партиец, основател на партията през цялото време. Той споделя би трябвало някак си да лавира в новата геополитическа обстановка сред Турция и Русия ", добави журналистът Веселин Стойнев.

„ Това послание на Доган дава храна и на свои и на душмани. То е с получатели от Анкара през смесените райони у нас до Вашингтон и Москва. В това послание има две значими съставки: градивното - рецептата, належащото лекуване на партията и известието на Доган, че на националната конференция следва промяна на елита. Анонсът ми е за шутовете, които отнесоха и ще не престават да отнасят хората от тима на Карадайъ. Това послание стартира още на 26 декември предходната година ", добави журналистът Илхан Андай.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР