В България винаги е имало, има и ще продължава да

...
В България винаги е имало, има и ще продължава да
Коментари Харесай

Мехмед Дикме: ДПС е единствената партия, която още преди 3 месеца публично каза, че ще има предсрочни избори

В България постоянно е имало, има и ще продължава да има задкулисие. Дали Движение за права и свободи има пръст в цялата история, която става в страната? Казвам изрично – да, тъй като Движение за права и свободи е единствената партия, която още отпреди 3 месеца обществено сподели, че в България ще има предварителни избори. Не сподели, че желае предварителни избори, а че ще има.

Това разяснява някогашният аграрни министър Мехмед Дикме в студиото на " Денят ON AIR ".
" Движение за права и свободи е стройна организация и си планува ходовете. Карадайъ обикаляше в Турция, а единствено преди 2 седмици беше в Измир, в Истанбул също. Навсякъде главният акцент беше: гответе се за избори, предстоят избори! Дали има някаква връзка, е обособена тематика и някой с цел да го каже, би трябвало да го потвърди ", сподели още Дикме.

Според него има една константна големина в българската политика – постоянно става дума за пари.

" Политиката сякаш се трансформира в бизнес, в тази ситуация има засягане на бизнес ползите на мощни компании главно в строителния отрасъл, които оперираха с европейски и бюджетни средства. Това са големи пари, милиарди и естествено това води след себе си една неустановеност ", уточни някогашният аграрни министър пред Bulgaria ON AIR.Дикме очаквал разнобой в обединението, само че чак есента. " Не би трябвало да се залъгваме, господин Доган излезе и сподели формулата на властта. При Слави Трифонов сподели, " Зад нас стоят обръчи от компании "... Недейте да смятате, че в този момент нещо се е трансформирало! Вижте кой е печелил публичните поръчки – това са съответни хора с благоприятни условия ", посочи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР