"В България средният простак вижда себе си в Борисов. Той

...
"В България средният простак вижда себе си в Борисов. Той
Коментари Харесай

Диана Дамянова: В България средният простак вижда себе си реализиран в Бойко Борисов

"В България междинният тъпанар вижда себе си в Борисов. Той вижда себе си осъществен, той вижда по какъв начин можеш да се разхождаш по спортен екип, да слагаш погрешно ударенията върху думите, да се разпищолваш и в това време твоите дейности да бъдат безусловно ненаказани. Средният тъпанар, който не е малко като количество в българския народ, искрено симпатизира на Борисов. Това е противоположното на американската фантазия. За наслада обаче, в 2020 година поникна и някакво гражданско общество. Това липсваше тотално. В България нямаше никакви схеми, при които група хора да защитят общия си интерес ", разяснява в ефира на 7/8 тв пиарът Диана Дамянова.
"Гражданското общество сподели "не " на простащината. Има две доста странни комбинации от думи, които дефинират актуалната и предходната година. Миналата година е несъмнено годината на идиотите и чекмеджетата. И всичко, което вършиха през годината, беше едно повтаряне на идиотизъм, което докара до чекмеджетата. Тази година думата е "срутище ". И тази дума ще продължи да е настояща до деня на изборите, а по-късно всичко ще продължи да се срутва, тъй като всичко което те вършат, е да влагат не повече от 30% от предопределените средства, тъй като всичко останало отива в чукмеджето ", уточни тя.
"Цялата история е неуместна. Днес Борисов, това, което имаме за министър-председател, написа едни думи за жертвите на комунизма. Те думите не бяха неприятни. Въпросът е може ли човек, който е член на същата тази партия да каже това!? ", добави Дамянова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР