В България сме на прага не просто на поредните европейски

...
В България сме на прага не просто на поредните европейски
Коментари Харесай

Нинова: Елена ще се бори с октопода в ЕП, ние тук. Станишев и Йончева поискаха пленумът да гласува първите две места в листата

В България сме на прага не просто на следващите европейски избори. Пред нас има реална възможност, да управляваме и да променим България. Тези избори са съдбоносни за страната ни и Българска социалистическа партия. Нашата цел е победа на европейските избори, предварителни парламентарни и спечелването им. 
 Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия предлага Елена Йончева за лидер на евролистата  Пленумът на Българска социалистическа партия избира лидер на евролистата: Ще се откаже ли Елена в интерес на Станишев
Вие идвате от цяла България. Знаете от първо лице какъв брой голяма е нетърпимостта към режима на ГЕРБ и Борисов, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Националния съвет на партията. Тя благодари на участниците във форума, че са подкрепили излизането на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " от Народното събрание. По думите ѝ Българска социалистическа партия не може да бъде смокинов лист, зад който да се скрие новата тройна коалиция ГЕРБ - Движение за права и свободи - Оперативна програма.  " Извън Народното събрание Българска социалистическа партия е по-силна и ясно разграничена от общия сговор. Наказателният избор пораства. Пред нас има действителен късмет да бъдем освен съпротива, само че и носители и изразители на този избор, опция за обезверения българин, сподели още Нинова. 

Ние доказахме, че борбата с корупцията може да бъде наша идея ", добави водачът на Българска социалистическа партия. Елена Йончева се утвърди като лице на тази борба. Тя получи самопризнание за напъните си на нашия най-висш форум-конгреса. Нейните разследвания за корупция доближиха до европейските медии и институции ", съобщи Нинова. 

" Тя е в контакт с европейската работа за битка с измамите ОЛАФ, с Генерална дирекция " Конкуренция ", Генерална дирекция " Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МПС " по въпросите на публичните поръчки с европейски средсва. Тя е смела, задълбочена, педантична в работата си, която може да продължи и на европейско ниво. Не на последно място тя даде вяра на българите, че не всичко е изгубено и има кой да се бори с октопода, задушаващ България. Можем да обединим напъните си - тя там и ние тук дружно да продължим тази борба. Елена съчетава в себе си качествата на политик и публицист, който с изключение на битката с корупцията, отстоява и свободата на словото и независимата журналистика ", уточни водачът на Българска социалистическа партия. 

" Елена обобщава облика на човек, който се бори за правдивост и независимост - две съществени европейски полезности и полезности на Българска социалистическа партия. Тя не само има най-вече номинации на конференциите, само че притегля и гласоподаватели отвън партията, което бе неведнъж декларирано от хора, които не са част от партията или нейните обичайни поддръжници. 

С тези претекстове, ИБ на Българска социалистическа партия предлага на Националния съвет на Българска социалистическа партия Елена Йончева за лидер на листата за европейски избори 2019 година ", сподели още Нинова. 

Българска социалистическа партия да гласоподава по едно и също време за първо и второ място в евролистата си, изиска пък президентът на ПЕС Сергей Станишев.  Той бе  подсилен от Елена Йончева, която е главният му съперник за лидер като любимец на управлението. 
Така двамата дадоха знак, че не желаят Българска социалистическа партия да излезе разграничена от пленума. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР