В България не живеем във времената на мутрите, те свършиха.

...
В България не живеем във времената на мутрите, те свършиха.
Коментари Харесай

Гешев за поведението на сина на Миню Стайков при ареста: Не живеем във времената на мутрите

 В България не живеем във времената на мутрите, те свършиха. Тези хора, които си мислят, че ще се движат с кортежи, ще нарушават закона, ще отхвърлят да извършват полицейски разпоредби, ще влизат в нощни заведения и ще блокират заведения и всевъзможни други сходни неща, не са разбрали, че не живеем в 90-те години – във времето на мутрите. Ще го схванат по сложния метод – като се сблъскат със закона. Така разяснява определеният за основен прокурор Иван Гешев ареста и държанието на сина на алкохолния необут Миню Стайков – Стайко, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че Миню Стайков се е возил в брониран джип с въоръжена защита и е отказал подпомагане при инспекцията. На служителите на реда съобщил, че се е качил инцидентно на стоп, както и че служителите на реда нямат право да го ревизират, защото бил охранявано лице. Гешев добави, че Стайков звънял на телефон 112 със подозрения, че го отвличат.

В момента Стайков е арестуван е в 4 районно управление (на МВР) в София. Предстои отчет на Районна прокуратура София и след него ще стане ясно какво обвиняване ще бъде повдигнато спрямо Стайков.

Повече вижте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР