В България наистина са дошли времената за промяна и вярвам,

...
В България наистина са дошли времената за промяна и вярвам,
Коментари Харесай

Говорителят на служебното правителство говори твърдо: За Пеевски, за изборите, за коронавируса

В България в действителност са пристигнали времената за смяна и имам вяра, че това държавно управление може да направи доста сериозна смяна безусловно в българската история. Това съобщи представителят на служебното държавно управление Антон Кутев, който уточни, че президентът Румен Радев го е поканил.
е единствено на първичен интервал, продължи Кутев по горещата тематика. От 1,5 милиарда лв. за дребния и междинен бизнес, 1 милиарда са отишли в 8 компании – факт е, че те са свързани с авторитетни хора, единият от които е Делян Пеевски. Около 600 млн. лв. са отишли във компаниите, свързани с Пеевски. Оказа се, че главната роля на страната е била да крепи огромния бизнес, олигархията, уточни Кутев пред Нова телевизия.
 Става ли горещо към Пеевски – Биволъ приказва за нов отчет против него, върви слух, че е пребит Става ли горещо към Пеевски – " Биволъ " приказва за нов отчет против него, върви слух, че е пребит
" Булгартабак ", като следена стрктура от някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган, " изг...
Дали това ще стигне до прокуратурата – ще забележим, инспекцията продължава, добави Кутев.
Може и да има човек от партията на Васил Божков в държавното управление, само че това не значи, че Божков дърпа конците. " Бойко Борисов като беше член на Комунистическата партия, какво ", аргументира се Кутев. Не беше конкретизирано за кой човек става въпрос, само че евентуално се засяга Елена Павлова Фичерова-Караиванова, чието име беше посочено като претендент за шеф на политическия кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков.
" Няма по какъв начин да смениш политиките, в случай че не смениш хората, които ги съставляват – ще ги сменят ", акцентира Кутев за така наречен чистка в държавната администрация. " Стремим се да махнем от системата нещата, които са кухи ", добави той. И посочи, че в случай че би трябвало, ще се махат полицейски шефове, ще се махат и регионални шефове. Без полицейски чадър гласове не се купуват, уверен е Антон Кутев.
" Това е като да си продадеш колата и някой да блъсне с нея човек " – по този начин Кутев разяснява случая с новия началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов. За него излезе информация, че, която след това е лъснала с милионни задължения към Национална агенция за приходите, само че формалното изказване е, че преди да натрупа такива огромни задължения.
 Огнян Герджиков: България има потребност една година да няма парламент Огнян Герджиков: България има потребност една година да няма парламент
Много интензивно начало на служебния кабинет. Такава оценка сложи някогашният длъжностен министър председател Огнян Герджиков в утринния блок на Нова теле...
Тази седмица ще има конференции на обособените министерства, на които да кажат какво са заварили, заяви Кутев. " Сега е моментът, когато би трябвало да тръгнем наопаки - да почнем да излизаме нагоре, а не надолу ", съобщи той.
Според представителя на служебното държавно управление, задача номер едно е подготовката на парламентарните избори: " Целта е да подсигуряваме честните избори ", само че той категорично уточни КОВИД рецесията като доста тежък проблем и съответно акцията с имунизацията. Не е въпросът да се махат зелените коридори, търсим повече присъединяване на персоналните лекари - би трябвало да се мисли за пенсионерите, за учебните заведения, за университетите, изясни Кутев. Що се отнася до Националния действен щаб (НОЩ), решение се чака до 2-3 дни, евентуално ще има промени, съгласно представителя на служебното държавно управление.
Не виждам никаква опция да има президентска република, безапелационен е Кутев, съгласно който няма по какъв начин да има болшинство за такава смяна на Конституцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР