В България като че ли вече е традиция музикалните предавания

...
В България като че ли вече е традиция музикалните предавания
Коментари Харесай

Връзкарка спечели „Звездите в нас”

В България сякаш към този момент е традиция музикалните излъчвания да приключват със скандал . Преди две седмици това стана на финала на „ Гласът на България ” по Би Ти Ви, който, вместо от националната певица Соня, бе извоюван от тийнейджърката Жаклин Таракчи. Миналата неделя пък скандал избухна в „ Звездите в нас ” на Нова. Вместо любимката на публиката – Милена Иванова в облика на Селин Дион, победител в шоуто стана Антония Маркова като Тина Търнър. Според фенове това се дължи на здравите й връзки с величия на родния шоубизнес.
Антония Маркова не крие околните си контакти с известни родни реализатори. Страниците й в обществените мрежи са цялостни със фотоси със звезди като Орлин Горанов, Росица Кирилова, Маргарита Хранова и Бойка Дангова, с които е работила. Родената в Пловдив имитаторка на Тина Търнър, която сграбчи 50-те хиляди лв. от „ Звездите в нас ”, в продължение на цели 15 години е била част от Представителния отбор на въоръжените сили. Именно там се е срещнала с тези мастити музиканти, част от които са близки до продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Според доста фенове точно това я е изстреляло на първото място.

Известно е, че цялото предаване е на запис. Победителят в него не е избира от телевизионната публика, която има думата в излъчвания като „ Маскирният артист ” и „ Като две капки вода ” по Нова тв, както и в „ България търси гений ”, „ Гласът на България ” и даже „ Фермата ” по Би Ти Ви. За победител в „ Звездите в нас ” гласоподава само публиката в студиото по време на фотосите. Как се избира тази аудитория? Принципът не е обявен публично, само че е разумно селекцията да се прави от екипа на шоуто, който пък от своя страна най-вероятно се преценява с желанията на своя началник. Оттам идват подозренията, че финалът е нагласен. Те се ускоряват от обстоятелството, че победителката обърка песента при второто си осъществяване за вечерта. Това беше дует с Рафи Бохосян, който влезе ослепително в облика на Ерос Рамацоти в взаимното му осъществяване с Тина Търнър. Маркова просто не помни да пее, когато й пристигна редът. Тя изпусна цяла фраза, преди да се включи в парчето. Вместо обаче това да й донесе негативи, тя излезе от шоуто като победител. Много хора изрекоха мнение, че премията е трябвало да вземе Рафи вместо на партньорката му. Според огромната част от феновете същинската победителка в шоуто е Милена Иванова като Селин Дион.

„ На нагласен край ми наподобява. Рафи изнесе песента, тя обърка песента и най-после – хоп – победителка ”; „ Поредният нагласен край! Най-добрата – Милена, дори не е в тройката! Господин Халваджан, и вие ли започнахте да вършиме пални пародии?! Каква излагация единствено! Какво – бяхте напълнили студиото единствено с хора на „ Тина Търнър ” ли? Срам! ”; „ По-нелепо нямаше по какъв начин да е! Милена направи съвършени фалшификати на Селин Дион, просто беше брилянтна и тя заслужаваше да победи! ”, е мнението на фенове, коментиращи на формалната фейсбук страница на предаването. Част от тях считат, че на Антония е била дадена опция да заведе най-вече свои близки в публиката, с цел да гласоподават за нея. Други пък мислят, че успеха й се дължи на нейните връзки с известни музиканти.

Коментарите евентуално нямаше да бъдат толкоз гневни, в случай че в шоуто не беше влезнала Милена Иванова от Лом, която се оказа брилянтна имитаторка на Селин Дион. 36-годишната певица влиза в облика на канадската звезда толкоз безапелационно, че в случай че имаше и по-голяма физическа аналогия с нея, човек би се объркал коя от двете вижда на екрана. Разлики в звученето на гласовете съвсем нямаше. По неразбираеми за феновете аргументи обаче Милена не попадна в тройката на най-добре справилите се със дилемите си имитатори. Не й оказа помощ даже признанието на Дони – най-авторитетният член на журито, който разгласи, че за него тим „ Селин Дион ” е най-хубавият тим в предаването, а Милена влиза в облика без никакъв компромис.

Много от феновете питат и за какво в челната тройка не попадна младата Тереза Тодорова, която преди години, още като дете, впечатли даже Слави Трифонов. Тя завоюва доста почитатели като Джеси Джей в „ Звездите в нас ”, само че очевидно не е имала задоволително другари в публиката по време на фотосите, с цел да мине напред във финалното класиране. В същото време хората се чудят по какъв начин Сонай Хюсеин, който предходната година пя в „ Гласът на България ”, съумя да стигне до третото място. Той влезе в облика на Веселин Маринов. На финала с него пя половинката му на сцената и в живота – Атанаска, с която се яви и в „ Гласът ”. В предаването на Би Ти Ви двойката беше в тима на Любо Киров – един от хората, които са близки до Маги Халваджиян. Миналата година артистът даде опция на Сонай и Атанаска да подгряват концерта му в най-голямата българска зала – „ Арена Армеец ”. Той изтегли имената им с чоп измежду всички реализатори в тима си.

Като че ли най-безспорно в шоуто бе второто място, на което се класира имитаторката на Уитни Хюстън. Само към него няма съвсем никакви въпросителни. Хората всеобщо считат, че певицата се е справила доста добре със своята задача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР