„В България имаше години, когато имаше много вода. Ако продължаваме

...
„В България имаше години, когато имаше много вода. Ако продължаваме
Коментари Харесай

Само МОСВ ли е отговорно за водната криза в Перник?

„ В България имаше години, когато имаше доста вода. Ако продължаваме да следваме в този момент събитията, тогава би трябвало да вършим молебени “, разяснява в утринния блок на Bulgaria ON AIR евродепутатът от Движение за права и свободи Искра Михайлова

„ Вотът на съмнение е един от най-силните и тежки принадлежности в парламентарната народна власт. Разбира се, всеки избор на съмнение потегля с концепцията, че ще успее, а за ръководещите, че той няма да успее “, сподели Михайлова.

„ Аз съм уверена, че при тази система на ръководство на България освен министърът на околната среда и водите носи отговорност за водната рецесия в Перник “, счита тя.

Съдът остави дефинитивно в ареста Нено Димов

„ Европа от дълго време се е изказала за това – правото на вода е право и всяка страна би трябвало да подсигурява това право на всеки един човек. Европейски Съюз може да ни каже, че не подсигуряваме правата. Европейски Съюз е стопански съюз, само че не и наставнически “, изясни евродепутатът.

Според Искра Михайлова единственият метод да се оправи страната е да има синхрон и да се управлява всичко извънредно доста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР