В България има само едно място, което е неуязвимо при

...
В България има само едно място, което е неуязвимо при
Коментари Харесай

В България има само едно място, което ще остане непокътнато при ядрена експлозия

В България има единствено едно място, което е неуязвимо при нуклеарен гърмеж. По мотив напрежението сред Русия и Съединени американски щати нобеловата лауреатка за мир Айра Хелфанд пресметна пред сп. " Нейшън ", че даже при екплозия единствено на 300 от 1600-те стратегически бойни глави на Москва над огромните градове зад океана, за половин час ще загинат 78 милиона души.

Аналогични ще са последствията и при ответен удар, който ще последва незабавно. Трудно е да се каже по какъв начин ще завърши спорът в Украйна - дали ще има съглашение за надзор над нуклеарните оръжия, или въоръжен конфликт.

В случай че падне атомна бомба, единствената структура, която ще оцелее, е тази на НДК. Това декларира пред " 168 часа " инж. Йонко Пенев, взел участие в огромния план като механически надзор по част структури.

Според него нито Министерският съвет, нито президентството или втората постройка на Народното събрание в така наречен триъгълник на властта не могат да се мерят по издръжливост с двореца на културата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР