В България има отлични условия за развитие на бизнеса. Неслучайно,

...
В България има отлични условия за развитие на бизнеса. Неслучайно,
Коментари Харесай

Борисов: Близо 90% от германските фирми биха инвестирали отново у нас

„ В България има отлични условия за развиване на бизнеса. Неслучайно, съгласно изследванията, 88% от немските компании дават отговор позитивно на въпроса дали още веднъж биха вложили у нас. България е една от дребното страни по света, която може да се похвали, че има позитивно комерсиално салдо с Германия “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с представители на Германо-българската индустриално-търговска камара и Източната комисия на немската стопанска система, осведоми Нова телевизия.

Представители на огромни немски компании също участваха на срещата в Министерски съвет. Те демонстрираха интерес към вложения в областта на транспортната инфраструктура, енергетиката и енергийната успеваемост, ръководството на води и боклуци, машиностроенето, производството на автомобилни елементи и елементи, електрониката и електротехниката, хранително-вкусовата индустрия и други

„ Връзките сред двете страни са извънредно добре развити. Над 1400 немски компании, в които работят над 60 000 души, са показани в България. Развитието на нашите връзки е извънредно положително “, съобщи Януш Кулик, представител на работната група за Югоизточна Европа при Германската източна бизнес асоциация. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР