„В България има отлични условия за развитие на бизнеса. Неслучайно,

...
„В България има отлични условия за развитие на бизнеса. Неслучайно,
Коментари Харесай

Борисов увещава германци: В България има отлични условия за бизнес!

„ В България има отлични условия за развиване на бизнеса. Неслучайно, съгласно изследванията, 88% от немските компании дават отговор позитивно на въпроса дали още веднъж биха вложили у нас “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с представители на Германо-българската индустриално-търговска камара и Източната комисия на немската стопанска система, представен от държавната пресслужба.

На диалога с министър-председателя Бойко Борисов в Министерски съвет участваха представители на огромни немски компании, които желаят да развиват и уголемяват своя бизнес в България. Перспектива за бъдещи вложения е ползата, проявяван от немски компании към сферата на транспортна инфраструктура, енергетика и енергийна успеваемост, ръководство на води и боклуци, машиностроене, произвеждане на автомобилни елементи и елементи, електроника и електротехника, хранително-вкусова индустрия и други

Участниците в срещата приветстваха персоналната ангажираност на министър-председателя Бойко Борисов за нарастването на немските вложения в България. „ Връзките сред двете страни са извънредно добре развити. Над 1400 немски компании, в които работят над 60 000 души, са показани в България. Развитието на нашите връзки е извънредно положително, акцентира Януш Кулик, представител на работната група за Югоизточна Европа при Германската източна бизнес асоциация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР