В България има една много-много предпазлива линия на премиера да

...
В България има една много-много предпазлива линия на премиера да
Коментари Харесай

Д-р Илия Илиев: Българският протест ще завърши със снишаване, ние сме майстори

В България има една много-много внимателна линия на премиера да не основава катаклизми и спорове, които да идват от неговия тим. Да се снишим - от време на време е по-хубаво да не се прави нищо в политиката. Цените може да порастват, само че българският митинг ще приключи със снишаване - ние сме майстори, имаме си обичаи. Това предвижда в " Офанзива с Любо Огнянов " подполковникът от Държавна сигурност доктор Илия Илиев за есенния политически сезон в страната.

 
" Отстранените от ръководството хора в действителност не са отговорни, само че се смъкна напрежението ", посочи доктор Илиев смисъла на министерските оставки.
 

" Войната се води в западните страни, тук - не, тук се чака. Имаме очевидно смирение към госпожа Меркел, и към Русия. Не би трябвало да се караме с никой - не трябва да се караме с мощната военно Турция, и не се караме. Орбан направи нещата фрапантно, само че той има доверие в Унгария, а тук Борисов има ли го? Няма. И до момента в който го няма, е по-хубаво човек като ръководи да не се прави на воин, да не вади саби и прочие, а да чака ", заключи Илия Илиев тактиката на ръководещите.
 
По мотив митингите, проведени в София сякаш от българи, живеещи в чужбина, Илия Илиев бе безапелационен, че те послужиха на властта да се увери, че няма кой да я смъкна. " В митингите в Румъния имаше много ясна цел и сравнителна организация, имаше и сериозна посещаемост, до момента в който тук никаква организация не се видя.
 
Не можаха да обяснят какво желаят - претенциите им бяха или нелепи, или смешни. Не споделиха кой е уредник. Оставиха ги да си създадат нещо, и вярно. Беше тест дали има капацитет за митинг - чака се нарастване на цените, само че пробата сподели, че няма капацитет за митинги ", счита доктор Илиев.
 
По думите му " хората, които провеждат, са тотално некадърни, тъй като не знаят към кого да насочат митингите си. Не знаят към кого да се извърнат - нито социалистите, които непрекъснато викат " Оставка ", не се причислиха, нито Слави Трифонов, нито паркетните протестиращи. Това мероприятие изигра избрана роля за ръководещите - позитивна, те видяха, че няма кой да ги смъкна ", установи Илия Илиев.
 
" Българинът е остроумен, вижда, че ще сменим този и няма смисъл. Той подава оставка един път, повторно подава оставка, и отново идва. Но които ръководят - ГЕРБ с Обединени патриоти, каквото и да създадат, ще става все по-зле. Защото на всички места е по този начин. Хаосът може да бъде проведен и се прави от специфични служби и прочие, само че има и безсистемен безпорядък, с цел да се види какво ще стане в света. В Съединени американски щати по този начин се чака какво ще стане в този момент и тогава ще се тръгне към нов модел ", счита подполковник Илиев.
 
Според него в Европейския съюз сега се води битка сред демократичната наклонност на Запада и новите трендове, които са против нея. " Битката е сред демократичната наклонност, преобладаваща във властова позиция в цяла Европа, и новите трендове, които са против нея. Либералната народна власт катастрофира, а национализмът е рисков - и вижте къде поражда, в Унгария, откъдето е Хорти; в Италия - там е роден фашизмът ", очерта той лагерите в Европейски Съюз.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР