В България единствено в мед.център „Епика“ се прилагат щадящи и

...
В България единствено в мед.център „Епика“ се прилагат щадящи и
Коментари Харесай

В МЦ "Епика" израелската медицинска наука вече 10 години успешно лекува разширени вени и затлъстяване!

В България само в мед.център „ Епика “ се ползват щадящи и потвърдено ефикасни практики от Израел за лекуването на някои тежки и хронични болести

Водещи израелски експерти ползват в МЦ Епика РЕВОЛЮЦИОННО ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ без упойка, болничен престой, болежка или рецидиви

За 10 години работа в клиниката ИЗРАЕЛСКОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ БЕЛАКОНТУР сполучливо отстрани затлъстяването и непотребните килограми на българите на най-достъпни цени

От началото на януари т.г. в МЦ „ Епика “ стартира използването на ИЗРАЕЛСКА БЕЗЛЕКАРСТВЕНА ПРОГРАМА ЗА ЦЯЛОСТНО РЕГЕНЕРИРАНЕ И ОЗДРАВЯВАНЕ , основана в световноизвестната болница Хадаса

ЕТО И ПО-ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УТВЪРДЕНИТЕ В ИЗРАЕЛ И ПРИЛАГАНИ У НАС МЕДИЦИНСКИ ПРАКТИКИ:

Лечение на болести на вените

Провежданото в МЦ Епика от израелски експерти и български екип лекуване на разширени вени по метода СКЛЕРОТЕРАПИЯ ПОД УЛТРАЗВУКОВ КОНТРОЛ е прието от международната медицина за най-хубавото в областта на венозните болести. Това е лекуване от най-голям порядък - изцяло щадящо и високоефективно, при което уменията и опитът на експерта са от извънредно значение.

„ Склеротерапия под ултразвуков надзор “ се ползва с огромен триумф 17 години в Медицинския институт " Мор " в Тел Авив. Там методът /създаден през 1995 година от испанския доктор Хуан Кабрера/, е модернизиран от израелския съдов експерт доктор Яир Галили, който и до през днешния ден е шеф на клиниката за венозни болести на Институт Мор.

Ненадминатото с качествата си лекуване, уместно за всички стадии и проявления на болестта, в това число най-тежките, се радва на над 98% успеваемост.

Подробности за резултатите, опциите за диагностика, съвещания и лекуване със „ Склеротерапия под ултразвуков надзор “ може да научите на уебсайт www.dr-galili-bg.com, https://mc-epica.com/, София, пл. Преображение 1, 0879851557,0879853557
До края на м.януари МЦ Епика предлага прегледи и лекуване на преференциални цени.

Лечение на затлъстяване

УРЕДЪТ БЕЛАКОНТУР работи само в МЦ Епика към този момент 10 години, а резултатите на стотиците пациенти /страдали от разнообразни форми на затлъстяване и метаболитни нарушения/ са най-убедителната илюстрация за опциите на уреда в борбата с нездравословните тлъстини. Белаконтур е здравно устройство, изобретено преди 15 години от водещи инженери от Ерусалим. Разполага с всички документи за качества и сигурност от Съединени американски щати и Европа. Цената от 400 щ.д. за една процедура в Съединени американски щати сега явно не плаши претендентите за здраве и хубост, защото през днешния ден единствено в Хюстън /Тексас/ броят на уредите надвишава 70. Цената в България обаче е изцяло търпима.
Технологията се базира на нискочестотен ултразвук, който прониква в мастните кафези и води мастното наличие в кръвообращението, а по-късно и отвън тялото, безоперативно, безболезнено и трайно. Отново с апарата, на друга периодичност и конфигурация по време на 40-минутната процедура се реализира стягане на мускулатурата и скулптуриране на тялото. Прилага се за всички елементи, по които тялото е складирало неизхвърлените боклуци и мазнини. Ефектът се усеща още с първата процедура, като най-често понижаване на обиколката е сред 3 и 6 см. Белаконтур е пуснат на пазара преди 15 години след съществени тествания в израелската болница Хадаса. За повече инфо: www.bellacontour-bg.com, https://mc-epica.com/, пл. Преображение 1, тел.0879851557,0879853557

Лечение на хронични болести и заболявания от модерния метод на живот

Израелската ПРОГРАМА ЗА ЦЯЛОСТНО РЕГЕНЕРИРАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ, основана в болничното заведение Хадаса, към този момент се ползва и в МЦ Епика от особено подготвени в Израел експерти.

Програмата съставлява сложен и холистичен метод с три съществени съставния елемент: 1.Безлекарствено пречистване на тялото, 2.Хранене с богати на градивни за клетките субстанции, минерали и ензими и с храни със мощно лечебни свойства, 3. Балансиране на съотношението стрес-релакс в живота на пациента.

Програмата е построена върху способността на човешкото тяло да се самообновява и върху голямото значение на черния дроб за вярното действие на системите. На базата на ехографско проучване на черния дроб, някои кръвни проби и споделените от пациента недоволства екип от трима лекари дефинира цялостната клинична картина и назначава безлекарствена терапия. Ефектът се усеща безусловно с първите дни на лекуването, когато стартира и мощно изхвърляне на непотребните мазнини и токсини.
ПРОГРАМАТА е с потвърдени изключителни резултати при болесттите на актуалния човек - затлъстяване, метаболитни проблеми, диабет 2, високо кръвно, депресии и тревожни разстройства, хронична отмалялост, болки в ставите, в това число и при доста от известните като автоимунни и дегенеративни положения.

До края на м.януари консултацията, назначението на терапия и изпробването на процедурите с апарата Белаконтур са на половин цена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР