В Баку Шарл Леклер спечели първия си подиум за сезона,

...
В Баку Шарл Леклер спечели първия си подиум за сезона,
Коментари Харесай

В Италия: Малка стъпка напред за Ферари

В Баку Шарл Леклер завоюва първия си подиум за сезона, както и двете квалификации в хода на уикенда, само че в спортно движение Ферари към момента отстъпва съществено на Ред Бул. Италианският публицист Лео Турини употребява репликата на Ланс Армстронг за дребната крачка за него на Луната, с цел да изясни, че Скудерията към момента й следва да направи огромната крачка напред, с цел да догони водачите.

„ Леклер е прав, чашата на Ферари към момента е на половина празна, а не е на половина цялостна – изясни Леклер. – В действителността разликата с Ред Бул е обезсърчаваща. Аз към момента не мога да схвана по какъв начин във Ферари към момента не могат да намерят баланс сред хората, които работят за отбора и финансовите запаси, с които разполага Скудерията. ”

Все отново, Турини призна, че напъните на Васьор са ориентирани тъкмо в тази посока.
 Леклер: В надпреварите Ред Бул нямат противници Леклер: В надпреварите Ред Бул нямат противници
„ В Маранело към този момент се случват някакви организационни промени, само че не става въпрос единствено за това в тима да бъдат привлечени нужните експерти – добави журналистът. – Трябва да се смени и идеологията, да се взимат смели решения и по техническите въпроси, в случай че това е належащо. ”
 Ферари притегля основни инженери от Ред Бул Ферари притегля основни инженери от Ред Бул
Турини също по този начин съобщи, че е черноглед по отношение на опцията да гледаме този сезон борба сред Верстапен и Перес, сходна на тези сред Сена и Прост, когато те бяха съотборници в Макларън.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР