В Бъкингамския дворец вече започнаха с подготовката за празнуване на

...
В Бъкингамския дворец вече започнаха с подготовката за празнуване на
Коментари Харесай

Отказват на принц Андрю да присъства на 100-годишнината на баща си - slava.bg

В Бъкингамския замък към този момент започнаха с подготовката за празнуване на идния рожден ден на принц Филип. През идващия юни брачният партньор на кралица Елизабет Втора ще навърши 100 години.

Британският таблоид The Sun оповестява, че в листата с посетители е бил изключен наследникът им – херцогът на Единбург – 60-годишният принц Андрю, който изпадна в недружелюбност след огромния скандал с Джефри Епщайн.

„ На тях им дадоха инструкции да не се демонстрират доста с Андрю. Неговото присъединяване ще бъде минимално – споделя източник – Но това няма да повлияе на взаимоотношенията му с херцога на Единбург. Разбира се, пораждат компликации, само че въпреки всичко той е негов наследник. “

В края на предходната година принц Андрю се отхвърли от кралските си задължения, поради „ своята неблагоразумна връзка “ с към този момент починалия Епщайн, който е упрекнат в търговия с хора и проституция с малолетни. Херцогът на Йорк даже бе изключен от сватбената снимка на своята щерка – принцеса Беатрис, която през август се омъжи за италианеца Едоардо Мапели Моци.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР