В Азербайджан съществува уникален метод за балнеотерапия, при който се

...
В Азербайджан съществува уникален метод за балнеотерапия, при който се
Коментари Харесай

За такава терапия сигурно не сте чували – има я само в Азербайджан и лекува над 70 болежки

В Азербайджан съществува неповторим способ за балнеотерапия, при който се употребява скъп артикул от недрата на земята. Според специалисти, той може да лекува над 70 здравословни казуса.

Това „ знамение “, обаче, се намира единствено на едно място в света и даже е кръстено на него. Затова страната залага на това свое неповторимо богатство за привличане на феновете и нуждаещите се от водолечение, съобщи Блиц.

На къпане в масло от нафталан можете да се насладите само в кавказката страна. Нафталанът е петролен артикул, в който за разлика от суровия нефт, можете да се киснете с часове. Положителните резултати върху здравето са многобрийни.

" Посетителите, локалните и пациентите могат да се насладят на една особена терапия, употребяваща специфичен тип нефт – нафталан ", споделя сътрудник на Евронюз.

Този тип нефт съдържа физиологично интензивно субстанции и се употребява за лекуване на доста проблеми.

„ Нафталанът е специфичен тип нефт, който идва естествено от земята. За разлика от стандарния нефт, той е невъзпламеняем. Богат е на нафтинови въглехидрати, които създават обезболяващи и противовъзпалителни субстанции, а също лекуват и заболявания на опорно-двигателната система и кожата “, изяснява локалният специалист доктор Дилбер Казимова.

Този необикновен тип нефт може да се откри единствено в град Нафталан, по тази причина и единствено там можете да изпробвате тази специфична терапия. Една от най-известните изгоди от соециалното нафталаново масло е лекуването на псориазис.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР