В автомобилната индустрия има немалко фирми и ателиета, които се

...
В автомобилната индустрия има немалко фирми и ателиета, които се
Коментари Харесай

Ford F-150 атакува Полярния кръг

В автомобилната промишленост има значително компании и ателиета, които се занимават с подготовка на всъдеходи и пикапи за тежките условия на суровата зима. Една от най-известните от тях е исландската Arctic Trucks, която има в актива си осъвременени всъдеходи Toyota Land Cruiser, пикапи Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Nissan Navara, Volkswagen Amarok и огромния Ford F-350. Сега компанията се захвана и с доработката на по-малкия модел Ford F-150.
Засега остават много въпросителни към плана. Както споделя шефът на компанията Arctic Trucks - Емил Гримсон, пикапът Ford F-150, който получава спомагателен показател AT44 е провел проби в заснежените елементи на Исландия, които са траяли към 2 седмици.


Инженерите означават, че с помощта на мотора V6 3.5 EcoBoost, комбиниран с увеличеното разстояние сред двете оси и относително неголямата височина, пикапът се показва чудесно в снега. Той е „ обут “ в 44-цолови всъдеходни гуми Nokian, които са скрити в необятните калници.
Доработени са също окачването и самата рама, като от Arctic Trucks дават обещание детайлности директно преди пълноценния дебт на модела. Първите доставки на модифицирани пикапи би трябвало да бъдат доставени на клиентите до края на годината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР