В автобиографията си Моята история Мишел Обама описва как при

...
В автобиографията си Моята история Мишел Обама описва как при
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, Мишел Обама и има ли вражда между настоящата и бившата Първа дама

В автобиографията си " Моята история " Мишел Обама разказва по какъв начин при първото посещаване на Доналд и Мелания Тръмп в Белия дом, е споделила на Мелания да се свърже с нея, в случай че в миналото има потребност от помощ.

Мишел Обама изяснява, че го е направила от човещина и положително образование, следвайки образеца на Лора Буш, която при встъпването на семейство Обама в Белия дом, също е предложила услугите си.

Мишел Обама си спомня по какъв начин даже няколко пъти е звъняла на Лора Буш за помощ първоначално, до момента в който се ориентира за метода, по който да прави някои от отговорностите си като Първа дама на Съединени американски щати. По думите на Мишел Обама обаче, Мелания Тръмп до ден сегашен не я потърсила за съвет.

Прессекретарят на Мелания, Стефани Гришам, обаче съобщи, че Първата дама се обръща към личния си екип за насоки. В изказване пред CNN, госпожа Гришам споделя: " Г-жа Тръмп е мощна и самостоятелна жена, която се ориентира в ролята си на Първа дама по собствен метод. Когато има потребност от съвет, по какъвто и да е въпрос, тя го търси от своя професионален екип в Белия дом ".

Много от запалените критици на Мелания обаче използваха обществените мрежи, с цел да изразят гнева си към Пъвата дама, като я нарекоха парвеню, поради обстоятелството, че не е потърсила Мишел Обама, която въпреки всичко има осем години опит в тези въпроси.

Други " почитатели " на Мелания Тръмп стигнха до такава степен, че я нарекоха кучка и припомниха случай, в който госпожа Тръмп, въпреки и отказваща помощ от Мишел Обама, въпреки всичко е плагиатствала от нейна тирада, написа Express. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР