В Австралия продължава борбата с бушуващите от седмици горски пожари.

...
В Австралия продължава борбата с бушуващите от седмици горски пожари.
Коментари Харесай

Елтън Джон дарява 1 млн. долара за Австралия - slava.bg

В Австралия продължава битката с вилнеещите от седмици горски пожари. Вече трети ден по-хладното време оказва помощ на пожарникарите при преодоляването на десетките огнища. Въпреки това управляващите приканиха живеещите на източния бряг да имат подготвеност за евакуация, съобщи Нова тв.

Междувременно от ден на ден стават звездите от шоубизнеса, които подаряват средства за справяне с огнената буря. На концерт в Сидни, Елтън Джон разгласи, че подарява 1 млн. $ в помощ на битката с пожарите в Австралия.

“Това е едно безусловно апокалиптично злополучие. Всички би трябвало да сте наясно с работата, която правят пожарникарите. На фона на продължаващата 7 години суша, има хора, които изгубиха живота си, пробвайки се да спасят домовете си”, съобщи артистът.

„ И не на последно място, ситуацията е тежко и за животните, които изгубиха местообитанията си. И почтено казано, мащабите на тази сърцераздирателна покруса са древен. Затова довечера давам 1 милион $ на фонда за подкрепяне на битката с пожарите”, разгласи Елтън Джон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР