В Австралия почина най-известният сериен убиец на стопаджии Айвън Милат,

...
В Австралия почина най-известният сериен убиец на стопаджии Айвън Милат,
Коментари Харесай

Умря най-известният сериен убиец на стопаджии в Австралия

В Австралия умря най-известният сериен палач на стопаджии Айвън Милат, оповестява ABC News. Милат е умрял на 74 години от рак.

Преди шест месеца лекарите му сложиха диагноза рак на гърлото и на стомаха. На 11 октомври серийният палач бе изместен от мъжкия затвор с оптимално непоколебим режим в болница в Сидни. На 27 октомври той е умрял.

Обстоятелствата към гибелта му се проверяват.

Айвън Милат е задържан през 1994 година, откакто бе обвинен в убийството на седем души. Полицията се натъква на закопаните в гора трупове на жертвите покрай Сидни. Мъжът бе обвинен и за няколко случая на безследно изчезнали хора.

Милат е правил закононарушенията си в интервала 1989-1992 година Всичките му жертви са млади туристи до 21 години, които пътешествали из Австралия. Някои от тях са убити, други заклани с нож. Една от жертвите е била обезглавена. Почти всички са били насилвани преди или след гибелта им.

През 1996 година Милат е задържан. За зверствата, които е направил, получава седем доживотни присъди.

Той е прочут и с най-безумните действия, които пандизчия в миналото е правил. През 2009 година той отряза пръста си с пластмасов нож и искаше да го изпрати във Върховния съд. Лекарите не съумяват да пришият пръста му. През 2001 година гълта острие, а през 2011 година стартира гладна стачка и отслабва 25 кг поради Playstation.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР