В Австралия ловец на влечуги пристигна в дом в Куинсланд,

...
В Австралия ловец на влечуги пристигна в дом в Куинсланд,
Коментари Харесай

Отровна змия се шмугна в гардероба на дете

В Австралия ловджия на влечуги дойде в дом в Куинсланд, където гражданин откри отровна змия, плъзгаща се през детски облекла, висящи в дрешник. Новината стана ясна от видео, разпространено от мъж във Facebook.

Тим Хъдсън, притежател на Hudson Snake Catching, сподели злокобната сцена, на която се натъкнал, до момента в който отговарял на едно от позвъняванията си. Австралиецът разкрил, че по облеклата, висящи в дрешника, пълзи змия с дребни очи, доста токсичен тип.

" Какво, по дяволите, правиш там? В облеклата, това е полуда ", споделя гласът зад кадър.

Според Хъдсън той бил извикан в къщата от един от жителите, който забелязал змия в килера на детето. Ловецът на змии по-късно сподели пред локалните медии, че в никакъв случай преди не е виждал змия с дребни очи да се крие във висящи облекла. Той също по този начин означи, че влечугите имат качества за катерене.

Смокът с дребни очи е доста загадъчен и надали ще бъде забелязан навън денем. Ако влечугото бъде обезпокоено, то може да се мята в близост нападателно, само че нормално не е склонно да хапе. Токсичността на отровата и резултатите при хората могат да варират от липса на признаци до бъбречна непълнота и евентуално гибел (един рапортува смърт). Ухапването постоянно би трябвало да се третира като съществено и би трябвало да се потърси здравна помощ допустимо най-скоро.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР