В Австралия жител на Пърт на име Грег Хюз откри

...
В Австралия жител на Пърт на име Грег Хюз откри
Коментари Харесай

Баща се изненадана от бележка за коронавирус, писана от 8-годишната му щерка

В Австралия гражданин на Пърт на име Грег Хюз откри записка за ковид, написана от 8-годишната му щерка, и се изненада. Това оповестява Daily Mail.

Според изданието този лист хартия потвърждава, че родителите би трябвало да бъдат по-внимателни у дома, като приказват за пандемията. Малката Оливия наряза лист на части и написа, наред с други неща, за ограниченията, които би трябвало да се подхващат за отбрана от ковид.

„ Трябва да се опитам да бъда на метър разстояние от всички и да не отивам на всеобщи събития “, подсети си момичето.

Оливия сподели, че е малко уплашена, само че призна, че се усеща по-добре, когато мисли, че от ковид към момента не е умряло нито едно дете. Момичето също изброява заниманията си по време на карантина - в това число четене, писане на истории и книги за оцветяване.

„ Имахме в действителност зрели диалози за настоящата обстановка и всякога, когато се сблъска с нещо, което не схваща или че се усеща неудобно, сядаме и го обсъждаме дружно “, сподели Грег.

Припомняме, че Китай регистрира експлоадиране на новия ковид в края на декември. През март тази година СЗО призна обстановката за пандемия, защото вирусът се популяризира в други страни. В света през днешния ден над 207 хиляди души са инфектирани в 166 страни, повече от 8,6 хиляди са умряли.

Основните признаци на ковид са висока температура, суха кашлица, стягане в гърдите и зной. В риск са хората с понижен имунитет и възрастните хора.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР