В авиацията отговорност носи командирът и в своята командирска практика

...
В авиацията отговорност носи командирът и в своята командирска практика
Коментари Харесай

Словесната престрелка Борисов-Радев продължава

„ В авиацията отговорност носи командирът и в своята командирска процедура нямам нито един изгубен аероплан, вертолет, нито един умрял авиатор или техника. Не единствено като пълководец на Военновъздушните сили, а в цялата си командирска процедура – пълководец на звено, пълководец на ескадрила, пълководец на авиобаза. “ Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти през днешния ден във връзка изказванията на министър-председателя, че в резултат на неговата работа като „ началник “ на Военновъздушни сили са падали самолети и хеликоптери.
Румен Радев акцентира, че освен не е губил хора и техника, а дружно с подчинените си е съумял да трансформира подготовката във Военновъздушните сили от консервативен в напредничав актуален модел на образование. „ Това е реализирано не тъй като съм опростявал подготовката, в противен случай, постоянно съм поставял доста високи цели, доста високи упоритости, само че дружно със своите подчинени сме премисляли всичко, готвили сме се и сме го правили по този начин, че да реализираме триумф и да няма загуби “, добави президентът. Като пълководец на Военновъздушните сили съм посочил, че с минимално средства може да се реализира огромен резултат, когато хората служат не на някой различен, а само на България, уточни още Румен Радев.
В отговор на въпрос президентът съобщи, че през днешния ден в президентската институция е било импортирано предлагането на Висшия правосъден съвет за освобождение от служба на основния прокурор и следва описаната в Конституцията процедура по издаване на декрет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР