В атрактивно коледно облекло обслужва пациентите на специалния асансьор за

...
В атрактивно коледно облекло обслужва пациентите на специалния асансьор за
Коментари Харесай

Служител в коледни одежди носи радост на пациентите в УМБАЛ – Пловдив

В атрактивно коледно облекло обслужва пациентите на специфичния асансьор за тежко заболели в УМБАЛ – Пловдив Ангел Атанасов.

„ В навечерието на Коледа взех решение първо да се преоблека, а по-късно украсих и асансьора, в който минава работният ми ден. Исках да ги заредя с положително въодушевление и положителни мисли преди един от най-големите християнски празници – Рождество Христово “, показа служителят.

С този асансьор се транспортират хора в изключително тежко положение – на легло или на инвалидна количка, огромна част идват от Спешно поделение. И въпреки някои да са доста зле, всички правят оценка високо концепцията на Ангел, усмихват се и се майтапят. Накараха ме да имам вяра, че съм направил едно малко знамение за тях преди Коледа, а нали това е смисълът на празника, споделя той.

Заради напора от искащи да се снимат с него споделя: „ Почувствах се като холивудска звезда на аления килим, освен пациенти, само че и сътрудници от болничното заведение ме карат да театралнича с тях до елхата. “

През отиващата си 2023 година управлението на лечебното заведение влага близо половин милион лв. и смени старите асансьори с съвременни. Те към този момент не засичат по етажите, придвижват се бързо, просторни са, удовлетворени са хората, които ги употребяват, споделят от болничното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР