В астрологията Раците обикновено са описвани като чувствителни, емоционални, на

...
В астрологията Раците обикновено са описвани като чувствителни, емоционални, на
Коментари Харесай

5 брутални истини за любовта с Рак

В астрологията Раците нормално са описвани като чувствителни, прочувствени, на които може да им се има цялостно доверие. Но има още толкоз доста за този воден знак, изключително когато става въпрос за връзки.
1. Те проучват всичко
Най-после имат среща с дамата, която от дълго време харесват, само че не стопират да проучват всяка нейна дума и деяние. Наистина могат да бъдат доста деликатни, когато желаят. Да флиртувате с Рак посредством известия може да е или доста секси, или най-лошото нещо. Някоя емотикона за вас може да не значи нищо особено, само че той няма да спре да мисли какво тъкмо сте имала поради.
2. Могат да бъдат в в действителност гадно въодушевление
Не им е прелестно да ги считат за прекомерно прочувствени, въпреки че има огромна истина в това. Когато Ракът се усеща засегнат или смутен, вие също ще го усетите - или ще се скрие в черупката си, или ще постави подправена усмивка. Но не го приемайте прекомерно персонално, това е просто реакция, с цел да предотврати да бъде засегнат.
3. Те са инати

Ако ги ядосате, по-добре да не сте покрай тях. Сериозно, когато става въпрос за разногласия, постоянно ще изгубите. Няма значение дали сте прави или не. Начинът, по който подхождате, е решителен за това дали ще спите в разнообразни стаи тази нощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР