В астрологията новата година не започва преди сезона на Овен,

...
В астрологията новата година не започва преди сезона на Овен,
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за месец март

В астрологията новата година не стартира преди сезона на Овен, а той започва на 20 март.

Това ще бъде героичен месец заради обстоятелството, че Сатурн, планетата на отговорността, се измества от Водолей на 7 март, след 2,5 години престой. Сатурн навлиза в знака Риби — последният знак на зодиака — в същия ден като пълнолунието на Дева.

След това на 23 март, три дни след астро новата година, Плутон, планетата на трансформацията, прави именито пренасяне във Водолей след 14-годишен престой в Козирог. Този пренос ще продължи до юни, а по-късно Плутон ще стане назадничав назад в Козирог. През март всички зодиакални знаци ще почувстват, че животът им се трансформира, на персонално и групово равнище. И това фактически е по този начин. Промяната постоянно се случва вътре и към нас, само че някои астрологични преноси карат смяната да се усеща доста по-мощна. Тези промени на Сатурн и Плутон могат да доведат до набиране на скорост на революционни придвижвания през идващите години и вашето лично възприятие за персонална гражданска война ще бъде по-значимо.

Овен

Овен, сезонът на вашите рождени дни стартира този месец, само че преди да стигнем до това, ще бъдете в по-интроспективно въодушевление, защото сезонът на Риби задейства вашия бранш на самотност и затваряне. Използвайте първите три седмици от месеца, с цел да свалите бремето от живота си и да освободите тежестта от подсъзнанието си. На 7 март прекосяването на Сатурн от Водолей към Риби в допълнение ускорява този бранш от живота ви за идващите 2,5 години.

Този месец ще забележите, че връзката ви с духовността и лекуването се ускорява, изключително откакто Хирон, метеоритът, който ръководи нашите вътрешни рани, е във вашия знак до 2026 година Позволете си да бъдете чувствителни към Слънцето, Сатурн и Нептун. Вашите усеща са тук, с цел да ви научат на нещо. След като Слънцето навлезе във вашия знак на 20-ти, ще почувствате, че оживявате - вашият интервал на зимен сън ще завърши. Наличието на Слънце и Юпитер във вашия знак по едно и също време ви оказва помощ да олицетворявате силата на увереността. Дори в случай че към момента изпитвате неустановеност, ще излъчвате аура на обич към себе си и това ще притегли многочислени благоприятни условия (и сантиментални претенденти) по пътя ви.

Влизането на Плутон във Водолей на 23-ти хвърля светлина върху вашия бранш на другарството и обществените мрежи - вашето цифрово наличие може да докара до това да си осигурите страхотна опция през идващите три месеца.

Телец

Телец, при започване на месеца се чувствате крепко стъпили на земята, практични и самоосъзнати, защото комбинацията от пълнолуние в Дева и прекосяването на Сатурн в Риби на 7-ми оказва помощ да отворите третото си око и покачва осъзнаването ви за това, което е най-важно за вас. Вашите другари и обществени мрежи могат да окажат изключително въздействие през първата седмица на месеца, тъй че се свържете с тях и им кажете какви са задачите ви този месец - те евентуално ще ви оказват помощ да ги постигнете.

След като сезонът на Овен стартира на 20-ти, вашият бранш на духовността се задейства и може да се почувствате по-егоистични през последните 10 дни от месеца. Това е нещо хубаво, тъй като може би в последно време неумишлено сте се претоварвали. Тъй като прекосяването на Плутон във Водолей на 23 март е в сходство с силата ви в Телец, ще ви бъде от изгода да си дадете задоволително време да възстановите силата си през сезона на Овен.

Може да се почувствате изхвърлени от зоната си на комфорт през втората половина на този месец, само че вместо да се пробвате да поддържате статуквото, вие сте насърчени да деянията любознание по какъв начин да яхнете тези талази на смяна, изключително що се отнася до кариерата ви. Вие сте на ръба на голямо професионално равнище, само че с цел да го получите, би трябвало да сте подготвени да се откажете от потребността си постоянно да контролирате нещата.

Близнаци

Близнаци, при започване на месеца прекосяването на Сатурн в Риби на 7-ми ви оказва помощ да смекчите метода си към кариерата си. Вместо да се пробвате да разберете всичко разумно, от вас се желае да се докоснете до интуитивното си схващане, когато вземате решения. Когато комбинирате това с пълнолунието в Дева, което се случва в същия ден, може да почувствате малко несъгласие - част от вас желае да мечтае, а другата част от вас усеща, че се нуждае от стабилен проект. Оставете се да живеете по средата, вместо да търсите финален отговор.

След като сезонът на Овен стартира на 20-ти, последван от емблематичното пренасяне на Плутон във Водолей на 23-ти, ще откриете, че се разведрявате и отваряте. Ще се почувствате по-комуникативни, флиртуващи и смели през последните 10 дни на месеца, а тримесечният пренос на Плутон във Водолей може да докара до пренасяне на доста Близнаци, пренасяне, започване на нов курс на образование или смяна на самоличността им в ободрителен метод. Това е идеално за астро новата година!

Рак

Рак, ще се почувствате трансформирани от този вълшебен месец, изключително през първата седмица на март, когато изживяваме пълнолуние в Дева на 7-ми, в допълнение към прекосяването на Сатурн в Риби същия ден. Сатурн в Риби ще ви помогне да изследвате своята философска страна, а пълнолунието в Дева ви прави по-прецизен комуникатор, като се стартира от метода, по който поддържате връзка със себе си. Няма да можете да излъжете себе си по време на тези преноси, тъй че е най-добре да прекарате сезона на Риби, записвайки възприятията си и да бъдете почтени със себе си по отношение на това, което в действителност желаете.

По времето, когато сезонът на Овен и астрологичната нова година стартират на 20-ти, фокусът ви се измества към кариерните ви цели. Ако сте желали да извършите скок и да измененията кариерата си, прекарайте последните 10 дни на март, обмисляйки способи да го извършите. Присъствието на Юпитер в Овен, съчетано с прекосяването на Плутон във Водолей на 23-ти, ще ви помогне да обновите професионалните си цели по метод, който внася повече неспокойствие и оригиналност в живота ви.

Лъв

Лъв, вие в действителност сте в собствен личен свят този март, изключително през първите три седмици от месеца, заради сезона на Риби, който задейства вашия бранш на дълбочина и обединение. Търсите връзки с хора, които ви виждат и обичат по душевно-центриран метод, а не по метод, който се основава на това, което можете да им предоставите.

В същото време прекосяването на Сатурн в Риби на 7-ми може да докара до привличане на пари от външни източници, като да вземем за пример посредством безплатни средства, стипендии или споразумяване на правосъдни каузи. Това евентуално ще продължи да ви се случва през идващите 2,5 години, тъй че прекарайте месец март в подготовка на мозъка си да приема и получава по-голямо обилие.

Сезонът на Овен и астро новата година стартират на 20-ти, активирайки вашия бранш на пътешестване и агресия. Тъй като Плутон минава във Водолей на 23-ти и акцентира вашите взаимоотношения, може да сте въодушевени да организирате тържество или да планирате пътешестване до ново място с приятелите си. Бъдете подготвени да измененията нормалната си рутина през този сезон на Овен – това ще разшири сърцето и мозъка ви.

Дева

Дева, този месец всички очи (и някои устни) ще бъдат ориентирани към вас, изключително през първата половина на март. Не единствено, че е вашето годишно пълнолуние на 7-ми, само че в същия ден Сатурн, планетата на отговорността, напуща Водолея и навлиза в противоположния ви знак Риби. Това задейства вашия бранш на партньорството и брака, което демонстрира, че тези тематики ще бъдат по-приоритетни за вас освен този месец, само че и през идващите 2,5 години.

Какъв вид другар и ухажор желаете да бъдете, Дева? Това е моментът да станете съответни, само че също по този начин и да признаете моментите, когато вашите супер високи стандарти могат да ви лимитират заради предразсъдъци или вкоренени упования, които имате по отношение на това какви " би трябвало " да бъдат връзките.

Сезонът на Овен и астро новата година оказват помощ да влеете повече палавост във вашите партньорства, като в същото време ви предизвикват да ръководите. Преместването на Плутон във Водолей на 23-ти може изначало да ви се стори извънредно неловко, тъй като нищо в живота ви няма да се усеща устойчиво или несъмнено. Може би това е по този начин, тъй като нищо в живота не е в действителност устойчиво или несъмнено. Вашият урок този месец е да приемете това.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР