В астрологията много се говори за небесните тела, но е

...
В астрологията много се говори за небесните тела, но е
Коментари Харесай

Какво значат символите на планетите в астрологията?

В астрологията доста се приказва за небесните тела, само че е добре да разбираем за начинаещите какви са те самите. Сайтът е направил точно това, а ние споделяме с вас информацията.
Слънцето
 Как мъжете демонстрират, че не са заинтригувани обяснено от астрология? Как мъжете демонстрират, че не са заинтригувани обяснено от астрология?
Една публикация в помощ на всички дами! Сайтът yourtango.com е направил добър материал за мъжете в астрологията и по какъв начин те демонстрират, че не са...
Слънцето ръководи зодия Лъв и е обвързвано с 5-ти дом в астрологията. В астрологията Слънцето също съставлява его, мотивация, ползи, лайкове / нехаресвания и жизнеспособност, както и метода, по който се изразявате и идентифицирате пред обществеността. Следователно вашият безоблачен знак дефинира личностните черти, които представяте на света.
Луната
Луната ръководи зодия Рак и е обвързвана с 4-ти дом в астрологията. В астрологията Луната символизира страстите. Той съставлява вашата вътрешен глас, инстинкти, съзнателния ви разум и това, което ви слага в удобно психическо положение. Смята се, че Луната оказва помощ за поощряване на възприятията и подкрепя издигането им на повърхността, когато е в къщата на избран зодиакален знак по време на лунна фаза. Луната въздейства върху метода, по който се изразявате, тъй че желанието ви да допуснете другите може да съответствува с размера, формата, близостта на Земята и яркостта на Луната по време на избрана лунна фаза. Тъй като вашият Лунен знак ръководи страстите, които предпочитате да държите скрити, като яд, ревнивост и боязън, както и вашата по-чувствена страна, той дефинира личностните черти, които са ви създали кой в действителност сте надълбоко в себе си.
Меркурий
Меркурий ръководи зодия Близнаци и е обвързван с 3-ти дом в астрологията. Меркурий символизира по какъв начин решавате проблеми, по какъв начин разбирате, както и вашите любознания в живота. Ако сте родени, когато Меркурий е бил в ретрограда, вие сте подсъзнателен и интроспективен. Приемаш „ намерения преди да приказваш “ на сърцето. Ако сте родени, когато Меркурий е бил пряк, значи сте отзивчиви и непрекъснато мислите.
 Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни? Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни?
Ето нещо, което е относително непознато за множеството хора. Има избрани етапи от нашия живот, където всяка планета има най-силно влияни...
Венера
Венера ръководи два зодиакални знака - Телец и Везни - и е обвързвана както с 2-ри, по този начин и със 7-ми дом в астрологията. Това е женски знак и съставлява планетата, която ръководи любовния ви живот, в това число кого притегляте, по какъв начин ги притегляте, обществените си умения, привързаността си, по какъв начин определяте хубостта и какво търсите в другите. Венера е планета на шанса. Винаги се намира в същия знак като вашето Слънце или в един от двата знака директно преди или след. 
Марс
Марс ръководи зодия Овен и е обвързван с 1-ви дом в астрологията. Марс може да бъде планета, създаваща проблеми или енергизираща мощ. Марс ръководи вашата мотивация, вашата самодейност, вашето предпочитание, какво желаете да постигнете и къде насочвате силата си въз основа на всички тези неща. Марс е и за това какъв брой сте рискови. В астрологията тази планета е това, което ви кара да останете в курса всеки ден. Това е методът, по който изразявате яд и страст във взаимоотношенията. 
Юпитер
 Какъв дявол се крие във всяка зодия? Какъв дявол се крие във всяка зодия?
Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка з...
Юпитер е държател както на зодия Стрелец, по този начин и на Риби и е обвързвана с 9-ти и 12-ти дом в астрологията. Юпитер ръководи вашата нравственос, вашите философии за живота, когато сте внимателни по отношение на това, когато рискувате, и по какъв начин можете да се възползвате от всяко познание, което сте постигнали. В астрологията Юпитер демонстрира къде получавате финансова полза и какъв брой великодушен сте за човек. Юпитер е за търсенето на истината. Следователно тя е обвързвана със закона, религията, философията и образованието. 
Сатурн
Сатурн е държател на зодия Козирог и е обвързван с 10-ти дом в астрологията. Сатурн е планетата, която разказва вашата кармична сила, упоритост, житейски уроци и възприятието ви за некомпетентност. Сатурн е за ограничавания, ограничавания, граници, сигурност и деловитост. Става въпрос за упорита работа и приемане на това, което заслужавате. Можете да разглеждате Сатурн като планетата, която управлява вашата кариера, бизнес и благосъстояние. Показва с какво желаете да бъдете известни и какво желаете да постигнете. 
Уран
Уран ръководи зодия Водолей и е обвързван с 11-ти дом в астрологията. Уран се счита за непредсказуема сила, ръководеща къде търсите независимост, къде се откроявате, къде сте ексцентрични, какво ви кара да се бунтувате, къде вършиме непредвиденото и къде ще намерите смяна. Уран също е обвързван със събития, които се случват в един момент, като произшествия или обич от пръв взор. И най-после, Уран визира интуицията, да вземем за пример когато имате тези „ аха “ моменти. 
 Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година Три пъти назадничав Меркурий през 2021 година
И през 2021 година Меркурий ще смени посоката си 3 пъти: във Водолей - от 30 януари до 21 февруари, в Близнаци - от 29 май до 22 юни, и...
Нептун
Нептун ръководи зодия Риби и е обвързван с 12 дом в астрологията. Нептун ръководи това, което ви въодушевява и къде елементарно можете да бъдете излъгани. Всичко е обвързвано с заблуда, комплициране, въображение и креативност - области, в които виждате това, което смятате за същинско, не е и това, което смятате, че не е същинско. Нептун също е обвързван със зависимости. 
Плутон
Плутон ръководи зодия Скорпион и е обвързван с 8-ми дом в астрологията. Тази планета джудже съставлява мястото, където се чувствате всесилен против безпомощен, както и където преживявате огромна смяна. Енергията на Плутон е обвързвана с огромните събития в живота ви и отърваването от остарялото, с цел да извършите път за новото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР