В астрологията има една интересна теория за зависимостта между карма

...
В астрологията има една интересна теория за зависимостта между карма
Коментари Харесай

Кармичните тайни на всяка зодия

В астрологията има една забавна доктрина за зависимостта сред карма и зодия. Вижте кои са вашите кармични секрети, които би трябвало да научите съгласно зодията.
Смята се, че да се родиш на тъкмо избрана дата и тъкмо в избран час, надлежно и под избран зодиакален знак, не е инцидентно, само че е част от твоята земна задача. Нещо е липсвало в предишните ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш в този момент. Тази доктрина изяснява за какво от време на време демонстрираме черти или правим дейности, нетипични за характера ни. Защото същите тези „ нетипични ”действия и черти са били неизменима част от нашата природа в предишните ни животи.  
 
ОВЕН
Ако сте се родили под този зодиакален знак, значи в предишния си живот сте били неугледни и нерешителни. Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад личните си позиции. И в този момент е време да се научите да бъдете себе си.

Да бъдете смели, да не отстъпвате от своите житейски правила.

 
ТЕЛЕЦ
Ако сте представител на тази зодия, значи прекомерно дълго сте били небогати в предишните си животи. В този живот ви се дава късмет да се научите да печелите, да се радвате на скъпи придобивки и всевъзможни глезотийки. Много пъти ще ви се желае да сцепите стотинката на две или да спестите. Не го правете!

Всеки Телец е предопределен да живее пищно, единствено и само, в случай че не е сребролюбец.
БЛИЗНАЦИ
Под този зодиакален знак се раждат хора, които в предишните си животи са отделяли цялото си време на науката, на някаква социална идея или на това да служат на някого. Вглъбени в своите отговорности, те не са могли да се радват същински на личния си живот. Затова в този момент имат късмет да опознаят цялата му хубост.

Да се радват на облака, на порива напразно, на хубав стих. Да плачат на тъжна ария, да усетят силата на дребните неща.

 
РАК
В актуалното си битие Раците са отдадени на фамилията си, само че в предишните си животи са били търговци или пътешественици, отдаващи времето си напълно на своя бизнес и своите ползи. Обикаляли са света, видели са хиляди места, опознали са доста хора и култури.

И в този момент е моментът да си седнат на дупетата и да оценят комфорта и удовлетворението от спокойния фамилен живот, както и да прекарват времето си с околните си.

 
ЛЪВ
Представителите на тази ненапълно егоцентрична зодия постоянно са упреквани в нарцисизъм и даже в егоизъм. Оказва се, че имат цялостното право да са такива. Защото в предходните си животи тези хора са били извънредно отдадени на себеподобните си. Помагали са безусловно, пренебрегвали са напълно своите потребности в името на непознатото благополучие.

И не щеш ли в този момент настава времето, в което би трябвало да се посветят малко на себе си и своето его.
ДЕВА
Родените под този зодиакален знак са били отшелници, свещеници, монаси. Хора, посветили съществуването си на духовното търсене и израстване. И вселенският баланс в този момент им постанова да усетят малко и от светската суетност, от атмосферата на финансовите и търговски действия, от любовта и омразата на хората. От политиката, ръководството, модата, киното, въобще всичко, типично за актуалния свят. 

 Кармичните секрети на всяка зодия
ВЕЗНИ
Завидна дипломация, обноски, необикновен сексапил и комуникативност. Тези отличителни черти на Везните обаче не са им били постоянно присъщи. В предходните си животи те са били груби, даже жестоки, алчни, злоупотребяващи с доверието на другите.

Интересували са се единствено и само от личните си облаги, по тази причина в този момент е времето да изкоренят ужасните си привички и да станат образец за човечност, чест и правдивост.
СКОРПИОН
Мистерията, потайността и затвореният темперамент на представителите на тази зодия не са инцидентни. Те са един тип кармичен балансьор, тъй като в предишните си животи Скорпионите са били бъбриви, лековерни, даже повърхностни, само че най-много – не са имали способността да пазят същински значими секрети. Освен това с тях доста постоянно са злоупотребявали и в този момент колелото се завърта.

 
СТРЕЛЕЦ
При тази зодия нещата са малко по-специални. Стрелците в предишните си животи са преследвали единствено и само удоволствието. Всъщност тази тяхна линия е мощно изразена и в настоящия им живот. Но дружно с нея към този момент се появява и една дълбока нематериалност.

И тук е разковничето – кармата на Стрелеца е да откри салдото сред удоволствието и мъдростта! Да бъде чист като дете, само че с извисена душа.

 
КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирога са нормално борбени хора, безпределно уверени в себе си и доста сполучливи кариеристи, Козирозите са надарени с въпросните черти, с цел да компенсират цялостната си отдаденост на фамилията и семейството в предишните си животи. Сега им е пристигнало времето да разширят своите хоризонти и да се посветят на личностното и професионалното си развиване.

Да усетят усета на триумфа и да свикнат с вероятността на гледката от върха.
ВОДОЛЕЙ
Щом сте се родили под знака на Водолея, значи към момента плащате висока цена за цяла редица егоистични и егоцентрични превъплъщения в предишните си съществувания. Неслучайно Водолеите са безспорни алтруисти, подготвени да оказват помощ на всекиго.

Урокът, който би трябвало да научат в този момент, е, че целият свят е едно огромно семейство, в което всички би трябвало да се обичат и да си оказват помощ.

 Кармичните секрети на всяка зодия
РИБИ
Този знак затваря зодиакалния кръг и неговите представители са научили всичките си житейски уроци. Остава им единствено вярно да приложат наученото в предишните си животи, с цел да съществуват в благополучие и естетика със себе си и близките. Смята се, че в случай че Рибите не слушат вътрешния си глас, който безусловно постоянно знае вярното решение, няма да намерят наслада и покой. Така че съветът ни към тях е просто да не изневеряват на себе си. Никога!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР