В астрологията един от основните фактори, оформящи характера на човек,

...
В астрологията един от основните фактори, оформящи характера на човек,
Коментари Харесай

5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си

В астрологията един от главните фактори, оформящи характера на човек, е съотношението на зодиакалния му знак към един от 3-те типа сила.
По предписание отношението на мъжа към дамата се построява освен въз основа на неговата зодиакална принадлежност. Има доста други фактори, които въздействат дали един мъж ще възхвали обичаната си или не. Според статистиката притежателите на избрани знаци на зодиака въпреки всичко са по-надарени с качества, посредством, на които съумяват да създадат половинката си щастлива. Те са способни да отрупват с внимание, грижа и обич. Кои са тези късметлии, научете в този момент:
5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си
Телец
Изглежда леден и недосегаем. Телецът в действителност има топло и положително сърце, в което е подготвен да пусне единствено избраника/та. Този, който със своята лоялност и женска мъдрост, ще може да въодушеви безкрайно доверие у него. Телецът, най-вероятно, няма да се отдаде на жена с ласкателни похвали и повърхностно да я подари с пари. Неговата половинка ще се радва на комфорт или духовна топлота.
Рак
Нежен, сензитивен и бащински грижлив. Представителят на зодия Рак може да направи половинката си същински щастлива. Той се отнася към нея като към нежно цвете, което се нуждае от непрекъсната грижа. Топли гушкания и вкусни вечери, са част от методите да изрази привързаността си. На Рак може да разчитате и да сте сигурни, че няма да ви съобщи.
Лъв
Лъвът не е индивидът, който ще седне с обичаната си под луната, ще чете сантиментални романи, удивен от хубост или автентичност. По-скоро той самият би предпочел да чуе серенади по собствен адрес. Въпреки това, цялата голяма обич, на която е кадърен ще подари на другаря си.
Дева
Зодията Дева е грижовна и обичаща. Отлична е за брачен партньор и татко. Девата е образован и прагматичен, целеустремен и радушен. Тази зодия е почтена за фамилен човек и виновен служащ. С него постоянно е уютно и умерено, дава непоклатимост и убеденост в бъдещето. Готов е на всичко за фамилията и за обичаните си.
Козирог
Този представител на зодиака ще ви подсигурява непоклатимост, комфортно бъдеще и мощно рамо - това е, което Козирогът може да даде на обичана жена. Той въобще не е от тези мъже, които се пробват да излъжат, с цел да угодят. Козирогът е съответен и изчерпателен. И в случай че в живота му се появи обичана жена, той ще направи всичко допустимо, тъй че тя да не се нуждае от нищо. Освен това Козирогът ще остане предан към нея до края на дните си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР