В Аржентина откриха секретен списък с имената на всички нацисти,

...
В Аржентина откриха секретен списък с имената на всички нацисти,
Коментари Харесай

Откриха секретен списък с имената на 12 000 нацисти СНИМКА

В Аржентина откриха конфиденциален лист с имената на всички нацисти, които са имали директно отношение към убийството на голям брой хора. В него участват имената на 12 000 души.

Списъкът е открит предходната седмица. Специалистите са уверени, че след гибелта на Хитлер всички те са живели на територията на Аржентина.

Центърът "Симон Визентал ", който през днешния ден се занимава с следствие на закононарушенията, направени от нацистите, оповестява, че описът е открит в един от старите хранилища на територията на Буенос Айрес.



Ако може да се има вяра на информацията, огромна част от нацистите постоянно са превеждали пари на сметки в швейцарска банка, която през днешния ден се назовава Crédit Suisse и се намира в Цюрих.

Специалистите считат, че въпросните пари са били откраднати и е трябвало да бъдат употребявани за връщането на нацистите на власт.

Центърът е дал и информация, съгласно която огромна част от нацистите, чиито имена попадат в листата, са имали възбрана да влизат в Съединени американски щати и Англия.

По данни на представители на центъра, аржентинските нацистки групировки са пробвали да изгорят уликите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР