В ареста с мярка за неотклонение задържане под стража“ е

...
В ареста с мярка за неотклонение задържане под стража“ е
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството на варненския диджей е задържан под стража

В ареста с мярка за неотклонение „ задържане под стража “ е обвиненият за предумишленото ликвидиране на варненския диджей, осъществено през 2015 година, оповестиха от прокуратурата.

50-годишният Константин Б. е притеглен като обвинен тези дни за предумишленото ликвидиране на известния варненски диджей Тодор Тодоров, осъществено с особена свирепост през февруари 2015 година Тогава с нож пред дома му в кв. „ Левски “ е погубен диджеят.

До произнасянето на съда 50-годишният мъж е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор.

Според Окръжната прокуратура във Варна авторството на тежкото престъпно действие е потвърдено в задоволителна степен на този стадий на наказателното произвеждане. Състав на Варненския областен съд е споделил причините на прокуратурата, че в случай че е на независимост, Константин Б. може да се укрие или да извърши закононарушение с оглед естеството, повишената степен на социална заплаха на действието и размера на глобата за квалифицирано ликвидиране по член 116 от Наказателен кодекс – от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР