В „Арена Армеец“ нощта на е протекла спокойно. Близо 10

...
В „Арена Армеец“ нощта на е протекла спокойно. Близо 10
Коментари Харесай

Продължава броенето на изборни протоколи в столицата

В „ Арена Армеец “ нощта на е протекла умерено. Близо 10 часа се регистрират протоколите на два от трите РИК-а в столицата – 23 и 25.

Обработени са протоколите на 25 РИК, а малко над 100 са протоколите, които би трябвало да се отчетат в РИК 23.

Хората споделиха, че този път са се справили по-бързо спрямо минали години, усложнение е било това, че изборите са били „ 2 в 1 “.

Над 50 са сигналите за скъсани контролни разписки поради това, че хора, дали своят вот на машини, са избрали неверната алтернатива, оповестява Би Ти Ви.

В " Асикс Арена " също протича умерено. По-голямата част от протоколите са обработени, остават малко над 70.
свързани новини67938на 13.11.202154353на 12.11.2021
Как мина нощта?

Без безпорядък и опашки - минути след 8 вечерта, членовете на секционните комисии започнаха да идват в залата. Час и половина по-късно първите излезли от тях към този момент поемаха към у дома.

Въпреки организацията обаче от районните комисии признаха - мъчно ще бият върха от юли месец. Тогава боренето завърши за 6 часа.

" Не става доста бързо, тъй като това са 2 типа избор. Допълнително надлежно числа, които би трябвало да се вкарат в изчислителния пункт. 2 комплекта документи би трябвало да се прегледат и да се одобряват, тъй че с това движение, което вървим допускам, че в утринните часове би трябвало да приемем всичките комисии ", сподели Полина Витанова, секретар на 23 РИК-СОФИЯ

С гласовете в 23 и 25 МИР ще бъдат определени общо 30 народни представители.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР