В Апелативния съд в Пловдив съдия Веселин Ганев даде ход

...
В Апелативния съд в Пловдив съдия Веселин Ганев даде ход
Коментари Харесай

Ето го жестокия убиец на пловдивския доцент! Стоичков сам се обадил на 112! Съдията: Да, ама късно

В Апелативния съд в Пловдив арбитър Веселин Ганев даде ход на делото против обвинявания в убийството на доцент Стефан Нейков - Илия Стоичков. Той изиска по-лека мярка, само че прокуратурата помоли жалбата да остане без почитание и Стоичков да остане с мярката задържане под стража. Към сегашния миг прокуратура не може да даде повече експертизи, написа " Трафикнюз ".
„ Въз основа на доказателствата досега и албумът със фотосите може да се види с каква свирепост е осъществено убийството. Това не е деяние на ревностен брачен партньор, това са целенасочени удари за ликвидиране. Може да се укрие и да извърши друго престъпление”, обявиха от прокуратурата.
Според отбраната на Стоичков не са взети редица обстоятелства и условия, които да освободят подсъдимия от най-тежката мярка.
„ Илия има възприятие на отговорност. Има данни, че той не е лице с висока степен на заплаха. Липсват контрааргументи за вероятността той да извърши друго престъпление”, обявиха от отбраната.
Въпреки това съдът реши, че тежестта на осъщественото е огромна и не може да има по-различна мярка. Съдия Веселин Ганев попита Илия дали се е обадил на телефон 112, той отговори „ Да”, след което съдията съобщи „ Да, но късно”.
Илия Стоичков може да получи от 10 до 20 години отнемане от независимост.
Припомняме, че някогашният учител е бил грубо пребит и изтезаван полово. Аутопсията е открила голям брой пострадвания по главата, кръвоизливи, счупени ребра, раздрани черва и скъсване на аналния отвор. Освен че е пребит до гибел, трупът на Нейков е бил и ограбен. Стоичков е откъснал от врата му златен синджир, който е оставил в заложна къща в Стамболийски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР