В английските медии се появи информация за нова потенциална възможно

...
В английските медии се появи информация за нова потенциална възможно
Коментари Харесай

Арсенал и Сити разменят Санчес и Агуеро?

В британските медии се появи информация за нова евентуална допустимо за развръзка по сагата Алексис Санчес. Както е известно, чилийският национал има мощно предпочитание да напусне "артилеристите " през това лято, като досега най-близо до неговия автограф бяха от немския първенец Байерн Мюнхен. Изключително високите финансови условия на нападателя обаче съвсем несъмнено значат, че до подобен трансфер няма да се стигне.

От друга страна, мениджърът на "топчиите " Арсен Венгер не е склонен да продаде най-голямата звезда в състава си на съперник от Англия. Това изглеждаше, че Челси и Манчестър Сити са навън от надпреварата за подписа на Алексис, само че "небесносините " наподобява са намерили вид за реализирането на прехвърлянето.

Според информация на английското издание Daily Star, евентуална договорка, която да види Агуеро в Лондон, а Санчес в Манчестър може да е по усета и на двата тима. Треньорът на Сити – Пеп Гуардиола, по този начин и не остана впечатлен от аржентинския си нападател, макар че той вкара 33 гола през миналия сезон. От своя страна Венгер би предпочел непосредствено да обезпечи първокласен заместител на Алексис, при случай, че пропадне прекосяването на Лаказет при лондончани.

Фактът че Арсенал не съумя да се класира за Шампионската лига през идващия сезон не би бил решителен за Агуеро, който избира сигурното титулярно място и шанса за постоянни изяви през сезона преди международното в Русия. От другата страна, Сити безпроблемно ще обезпечи мечтаната от Санчес заплата и ще подсигуряват битка за шампионската купа.

Несъмнено сходна замяна ще се трансформира в един от най-любопитните прехвърляния в историята на британския футбол, само че може да се окаже верния ход и за двата тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР