В Англия разкриха още подробности около трагедията с боса на

...
В Англия разкриха още подробности около трагедията с боса на
Коментари Харесай

Шмайхел се хвърлил към горящия хеликоптер в Лестър и едва не станал шестата жертва

В Англия разкриха още детайлности към нещастието с боса на Лестър Вишай Шриваданапраба, който почина в злополука на частния му хеликоптер край стадиона на клуба.

Според заключението на полицията става дума за сериозна щета, блокирала тотално ръководството на машината. Пилотът е опитал да промени курса, подал е сигнал, само че не е имал никакъв късмет да предотврати случая. Жертвите в него бяха общо пет.

Още по-смразяващи са думите на Петер Шмайхел, именития вратар на Манчестър Юнайтед и Дания. Синът му Каспер пази на Лестър от години и стана първенец с тима през 2016-а.

"Изключително горделив съм с него - сподели Шмайхел-старши. - Втурнал се е да оказва помощ сега, в който се е случило всичко. Но съм и доста сърдит, тъй като не желаете децата ви да тичат към горящи хеликоптери, нали?! Полицаите са го задържали и върнали обратно, другояче кой знае дали нямаше да опита да вади хората, което би било самоубийствено. "

Каспер не приказва за нещастието, само че бе унищожен от тъга и написа писмо към починалия притежател, което популяризира в обществените мрежи. От него излиза наяве, че са били фамилни другари, а футболистът е имал голямо почитание към предприемача.

Самият Шмайхел-младши отхвърля и въпроси за намесата му, както и дали е имало риск и за неговия живот. Знае се, че е бил на към двеста метра от мястото, а намесата на полиция и охранители го е спряла напълно покрай ужасния пожар.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР