В Англия намериха решение за довършване на футболното първенство. Идеята

...
В Англия намериха решение за довършване на футболното първенство. Идеята
Коментари Харесай

Намериха решение за футбола в Англия

В Англия откриха решение за дотъкмяване на футболното състезание. Идеята на шефовете на Висшата лига е шампионатът да бъде възобновен при започване на май, като да завърши до 16 юли, оповестява вестник " Дейли Мейл ". Мачовете ще се играят при затворени порти, а крайната дата е значима, тъй като по-късно телевизионните компании " Sky Sports " и " BT Sport ", както и тези, които имат правата за лъчение в чужбина, могат да предявят искания в размер на 762 милиона паунда.
Наскоро се появиха информации за това по какъв начин би трябвало да бъде завършено шампионата. Един от сюжетите включва обособяването на две зони, в които ще бъдат разпределени всичките 20 тима. Те ще се приготвят и ще проведат всичките си дуели до края на акцията. Начинът е взаимстван от правилото на организация на Световните шампионати.
Другата концепция е футболистите на всички тимове да живеят дружно - в хотели или клубни бази, до момента в който се изиграят оставащите дуели. Те няма да могат да се прибират при околните си, а единствено ще упражняват и ще играят.
Нова среща на клубовете ще има в петък, на която ще се обсъдят разновидностите за довеждане докрай на сезона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР