В американския щат Луизиана полицията е арестувала мъж и две

...
В американския щат Луизиана полицията е арестувала мъж и две
Коментари Харесай

Млад свещеник направи оргия с две жени директно на олтара ВИДЕО 18+

В американския щат Луизиана полицията е арестувала мъж и две дами поради това, че тримата правели секс на олтара на черква. Мъжът се оказал локалният духовник, а дамите - жрици на БДСМ любовта на повикване, оповестява "Дейли Мейл ".

Инцидентът е станал преди дни в дребното градче Пърл Ривър покрай Ню Орлиънс, в църквата на свети Петър и Павел. Главният воин на тази драма е Травис Кларк, 37-годишен католически духовник. Негови секс приятелки са 41-годишната Минди Диксън и 23-годишната Мелиса Ченг.



Случаят получи гласност с помощта на внимателен минувач - той видял светлината в църквата в необикновеното време, погледнал вътре и станал очевидец на „ тройката “, която се случвала на църковния олтар, заобиколен от свещи и разнообразни секс атрибути.

Невъзможно било да се сбърка: полугол духовник, дами в корсети и високи токчета, секс играчки на всички места и черешата на тортата - любовните утехи били записани на видео - явно за БДСМ уебсайт или разпространение на услугите на секс доминирането в обществените мрежи.



Тримата били задържани по обвиняване в непристойно държание. Те са изправени пред затвор от шест месеца до три години. Изяснило се, че по-възрастната от дамите е добре позната в БДСМ кръговете, като също така е и порнографска актриса от Сиатъл, която се назовава Сатанатрикс (а на уеб страницата й написа за Църквата на Сатанатрикса).

Тя особено пристигнала в Ню Орлиънс, откакто се уговорила с друга любителка на доминирането да „ осквернят Божия дом “. Жените признали, че главната им цел е била да снимат в църквата порно видео със свещеника.



След ареста му, Травис Кларк е отхвърлен от работа в църквата и на негово място е назначен нов свещеник, който да го размени. Съобщава се, че оскверненият олтар е бил изгорял, а новият е осветлен персонално от архиепископа на Ню Орлиънс.



А ето и самата Сатанатрикс - Минди Диксън, която е взела участие в скандалната "тройка " дружно със свещеника:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР