В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с

В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с ...

От последните минути: Престъпник подпали къща и разстреля полицаи в САЩ ВИДЕО.

В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с огнестрелно оръжие, двама полицаи са загинали при инцидента, съобщава Hawaii News Now.

Според източниците на изданието, мъжът е трябвало да напусне жилище под наем в района на Уайкики в Хонолулу, след което е нападнал собственика на дома с нож, ранил го и е подпалил къщата.Както съобщава ФБР, служители на реда са отговорили на сигнала и са пристигнали на мястото, като заподозреният е влязъл в престрелка с тях, след което е изчезнал. Местонахождението му е неизвестно, полицията и властите все още не са дали официални коментари. Няколко улици са блокирани, гражданите се призовават да напуснат района преди приключването на разследването.След като стрелецът подпалил къщата на своя хазяин, огънят се разпространил в съседни сгради. Според местните медии, на пожарникарите е било заповядано да стоят далеч от местопроизшествието, тъй като местонахождението на стрелеца все още не е известно. Според очевидци на място пристигат все повече линейки, има съобщения за ранени сътрудници на спецслужбите.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
#BREAKING: Massive scene in neighborhood near Kapiolani Park - reports of officers injured, multiple ambulances and reports of suspect setting house on fire @KITV4 pic.twitter.com/UHSjaoxRwR
— Tom George (@TheTomGeorge) 19 януари 2020 г. 

Източник: blitz.bg