В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с

...
В американския щат Хаваи неизвестен мъж е открил стрелба с
Коментари Харесай

От последните минути: Престъпник подпали къща и разстреля полицаи в САЩ ВИДЕО

В американския щат Хаваи незнаен мъж е разкрил пукотевица с огнестрелно оръжие, двама служители на реда са починали при случая, оповестява Hawaii News Now.

Според източниците на изданието, мъжът е трябвало да напусне жилище чартърен в региона на Уайкики в Хонолулу, след което е нападнал притежателя на дома с нож, ранил го и е запалил къщата.



Както оповестява ФБР, чиновници на реда са дали отговор на сигнала и са пристигнали на мястото, като обвиненият е влезнал в престрелка с тях, след което е липсващ. Местонахождението му е незнайно, полицията и управляващите към момента не са дали публични мнения. Няколко улици са блокирани, жителите се приканват да изоставен региона преди приключването на следствието.



След като стрелецът запалил къщата на своя наемодател, огънят се популяризирал в прилежащи здания. Според локалните медии, на пожарникарите е било заповядано да стоят надалеч от местопроизшествието, защото местонахождението на стрелеца към момента не е известно. Според очевидци на място идват от ден на ден коли за спешна помощ, има известия за ранени сътрудници на спецслужбите.

Превод и редакция: БЛИЦ

#BREAKING: Massive scene in neighborhood near Kapiolani Park - reports of officers injured, multiple ambulances and reports of suspect setting house on fire @KITV4 pic.twitter.com/UHSjaoxRwR
— Tom George (@TheTomGeorge) 19 януари 2020 г.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР