В американския щат Джорджия е обявено извънредно положение заради приближаването

...
В американския щат Джорджия е обявено извънредно положение заради приближаването
Коментари Харесай

Обявиха извънредно положение в Джорджия заради урагана Дориан

В американския щат Джорджия е оповестено изключително състояние поради приближаването на урагана Дориан. Очаква се в най-голяма степен стихията да засегне 12 окръга, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Извънредно състояние към този момент е в действие и за щата Флорида. Според центъра за наблюдаване на урагани в Маями до неделя Дориан ще усили мощта си и да се трансформира в вихър от 4-та категория.

Очакванията са поривите напразно да бъдат към 130 км/ч. В двата щата върви дейна подготовка - пълнят се чували с пясък, хората се запасяват с хранителни артикули и движимости от първа нужда.

От съображения за сигурност са анулирани десетки полети. Дориан провали проектите за пътешестване на доста американци по случай Деня на труда, който се отбелязва в първия понеделник на септември.

Заради приближаващата буря президентът Доналд Тръмп анулира визитата си в Полша. За Варшава отпътува вицепрезидентът Майк Пенс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР