В американския щат Аризона има магистрала, която до неотдавна бе

...
В американския щат Аризона има магистрала, която до неотдавна бе
Коментари Харесай

Проклятието на шосе №666

В американския щат Аризона има автомагистрала, която до наскоро бе известна под номер 666. За водачите тя е знак на злото, има неприятна популярност години наред.

Пътят е прав, без завои и комплицирани възли, само че все пак на него непрестанно ставали произшествия.

 Проклятието на шосе №666

В продължение на дълги години, всеки месец на въпросната автомагистрала ставали най-малко по 15 тежки пътно-транспортните катастрофи. Данни за всички тях са събрани от парапсихологът Тичър.

Той открил, че във всичките произшествия по един или различен метод е забъркана черна лимузина от 1930-та година. На радиатора й бил изобразен кръстосани череп и кости.

Според оживели в злополуките водачи автомобилът се явявал на автомагистралата в безлунни нощи, по време на дъжд или гъста мъгла.

Парапсихологът направил информация в пътните служби за черната лимузина, само че от там му дали отговор, че такава кола няма записана. Затова е известна измежду водачите като " черният фантом ".

За да се прекъсне проклятието на автомагистралата, водачите желаеха тя да получи различен номер. Властите угодиха на желанието им и шосето към този момент е известно като №191. Тичър обаче е уверен, че промяната на номера надали ще изгони призрачните сили от нея.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР