В американския щат Алабама ветеран от американските въоръжени сили застреля

...
В американския щат Алабама ветеран от американските въоръжени сили застреля
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост! Ветеран от ВВС застреля и уби своята дъщеря и съпругата си, а след това....

В американския щат Алабама деец от американските въоръжени сили простреля брачната половинка си, както и смъртоносно рани една от дъщерите си, а по-късно възпламени пожар в къщата и се самоуби.

Учителката Шарлийн Ан Орси се прибрала, с цел да вземе дъщерите си - 12-годишни тризнаци и по-голямата 13-годишна щерка. На вратата тя се срещнала със брачна половинка си Боб, който прострелял жена си в главата, оповестява Фокс Нюз.



След това Боб Орси почнал да излива запалителна течност (според предварителните данни, това е било бензин), както и да стреля против децата си. В резултат, отблизо разстояние, той ранил тризначките. 13-годишната му щерка съумяла да се скрие в къщата на съседа. Две от ранените девойки също съумели да избягат преди пламъкът да обгърне постройката. Но една от дъщерите на двойката умряла вследствие на случая.



Според известията в медиите, съпрузите Орси са сключили брак в Аляска през 1994 година Шарлийн подала молба за бракоразвод девет дни преди гибелта си. Жената показала непримирими несъгласия и поискала от съда да й даде правото на цялостна настойчивост над децата им.



Ранените при случая девойки сега се лекуват се възвръщат от раните си в болница.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР