В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари,

...
В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари,
Коментари Харесай

7 жени на пожарникари родиха едновременно

В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари, работещи в една и съща пожарна, са родили едновременно, заяви осведомителният портал на WNBC, представен от Канал 3.

За първи път медиите обърнаха внимание на дамите през март. Тогава всички бяха на разнообразни стадии от бременността си и дружно си направиха фотография в униформите на съпрузите си, която беше публикувана в обществените мрежи.

През септември Брайана Мишел, която направила първата фотография, решила да снима същите дами с техните новородени деца. " Не мога да допускам, че са минали шест месеца от момента, в който е направена фотографията с бъдещите майки. Времето лети, а в този момент щастливите и здрави деца и техните родители театралничат в пожарната “, сподели американката.

Жените споделиха пред кореспонденти, че не знаят, че са забременели едновременно и не са знаели за проектите на другите да имат деца. " Може би съпрузите ни са го възнамерявали “, пошегува се една от тях.

През май беше обявено, че в американския град Бостън, Масачузетс, 14 медицински сестри от онкологичното поделение на локалната болница са забременели по едно и също време. Една от тях очакваше близнаци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР