В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари,работещи

...
В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари,работещи
Коментари Харесай

7 жени на пожарникари родиха едновременно

В американския град Солсбъри, Северна Каролин а, седем съпруги на пожарникари, работещи в една и съща пожарн а, с а родили едновременно , заяви осведомителният портал на WNBC.

За първи път медиите обърнаха внимание на дамите през март. Тогава всички бяха на разнообразни стадии от бременността си и дружно си направиха фотография в униформите на съпрузите си. Снимката беше необятно публикувана в обществените мрежи.

 
През септември Брайана Мишел, която направила първата фотография, решила да снима същите дами с техните новородени деца.

„ Не мога да допускам, че са минали шест месеца от момента, в който е направена фотографията с бъдещите майки. Времето лети, а в този момент щастливите и здрави деца и техните родители театралничат в пожарната “, сподели американката.
 
Жените споделиха пред кореспонденти, че не знаят, че са забременели едновременно и не са знаели за проектите на другите да имат деца.-->

„ Може би съпрузите ни са го възнамерявали “, пошегува се един от тях.

През май беше обявено, че в американския град Бостън, Масачузет с, 14 медицински сестри от онкологичното поделение на локалната болница са забременели по едно и също време. Една от тях очакваше близнаци.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР